LifeStyle

Laboratorul Mobil IKEDOO: 200 de copii vor construi un OZN gigantic in Bucuresti

Pe 18 octombrie 2014, Bosch si Dremel vor sustine institutul IKEDOO in provocarea "Laboratorul Mobil IKEDOO Space Launch" – un eveniment organizat pentru copiii din Bucuresti, care sunt invitati in parcarea din Mall Plaza Romania (bulevardul Timisoara, numarul 26) sa construiasca un OZN demn de Cartea Recordurilor. Astfel, 200 de copii cu varste cuprinse intre 7 si 14 ani sunt asteptati sa participe gratuit la constructia OZN-ului gigantic.

„Copiii iubesc sa construiasca, iar noi iubim copiii! Am contopit aceste elemente si a rezultat un proiect deosebit: Laboratorul Mobil IKEDOO!”, au afirmat reprezentantii institutului. În cadrul acestui proiect, un microbuz a fost transformat intr-un laborator de educatie "experientiala" pentru copii, fiind dotat cu scule electrice Bosch şi Dremel. Cei mici vor participa la realizarea celei mai mari constructii facute vreodata de catre juniori – un OZN compus din 1.600 de piese (tuburi de plastic PVC), iar micii ingineri vor fi responsabili de fiecare etapa a constructiei – de la taierea si lipirea materialelor, pana la masurarea si montarea acestora.

Evenimentul va incepe la ora 10:00 si va dura aproximativ 6 ore, culminand cu lansarea OZN-ului construit de copii. Pentru inscriere si mai multe informatii despre eveniment puteti accesa site-ul http://lab.ikedoo.com/.

IKEDOO este un institut de cercetare dinamic care genereaza programe educationale avangardiste pentru copii. Cei de la IKEDOO considera ca pregatirea tehnica / vocationala trebuie sa se regaseasca in mod obligatoriu in procesul de invatare al oricarui copil. Faptele educa mai bine decat cuvintele, dar pentru aceasta este nevoie de experienta potrivita. 

Related posts

ROBIN SHARMA: „Abia astept sa revin la Bucuresti! ”

Adina Meyers

Cum scapam de mirosul de tutun din casa

Adina Meyers

Colectia de Craciun Floria.ro: aranjamente cu aroma de portocala, brazi in ghiveci si serviciu de replantare

Adina Meyers