LifeStyle

Laboratorul Mobil IKEDOO: 200 de copii vor construi un OZN gigantic in Bucuresti

Pe 18 octombrie 2014, Bosch si Dremel vor sustine institutul IKEDOO in provocarea "Laboratorul Mobil IKEDOO Space Launch" – un eveniment organizat pentru copiii din Bucuresti, care sunt invitati in parcarea din Mall Plaza Romania (bulevardul Timisoara, numarul 26) sa construiasca un OZN demn de Cartea Recordurilor. Astfel, 200 de copii cu varste cuprinse intre 7 si 14 ani sunt asteptati sa participe gratuit la constructia OZN-ului gigantic.

„Copiii iubesc sa construiasca, iar noi iubim copiii! Am contopit aceste elemente si a rezultat un proiect deosebit: Laboratorul Mobil IKEDOO!”, au afirmat reprezentantii institutului. În cadrul acestui proiect, un microbuz a fost transformat intr-un laborator de educatie "experientiala" pentru copii, fiind dotat cu scule electrice Bosch şi Dremel. Cei mici vor participa la realizarea celei mai mari constructii facute vreodata de catre juniori – un OZN compus din 1.600 de piese (tuburi de plastic PVC), iar micii ingineri vor fi responsabili de fiecare etapa a constructiei – de la taierea si lipirea materialelor, pana la masurarea si montarea acestora.

Evenimentul va incepe la ora 10:00 si va dura aproximativ 6 ore, culminand cu lansarea OZN-ului construit de copii. Pentru inscriere si mai multe informatii despre eveniment puteti accesa site-ul http://lab.ikedoo.com/.

IKEDOO este un institut de cercetare dinamic care genereaza programe educationale avangardiste pentru copii. Cei de la IKEDOO considera ca pregatirea tehnica / vocationala trebuie sa se regaseasca in mod obligatoriu in procesul de invatare al oricarui copil. Faptele educa mai bine decat cuvintele, dar pentru aceasta este nevoie de experienta potrivita. 

Related posts

Toamna aceasta nu se numara ridurile: ISOLISS actioneaza acum pentru intarzierea primelor riduri!

Adina Meyers

Tineri profesioniști, cu viziune antreprenorială fac școală de film puternică și în România

Adina Meyers

Cum iti poti amenaja locuinta ca sa fii mai aproape de natura

Adina Meyers