LifeStyle

La Maison Coloniale

Marca La Maison Coloniale a fost infiintata in Franta in 1997 prin deschiderea primului sau magazin in zona Parisului. De atunci au aparut peste 90 de astfel de magazine in toata Europa, in Africa si Asia. La Maison Coloniale este o marca a Roche-Bobois, un grup foarte puternic in retail-ul european de mobilier si decoratiuni.

Magazinul, deschis in aprilie in Galeria Mobexpert din Baneasa, se desfasoara pe o suprafata de 500 mp, locatia fiind una foarte convenabila atat pentru faptul ca se alatura altor magazine de marca de mobilier si decoratiuni, dar si ca arhitectura, deoarece spatiul este structurat pe trei platforme care evidentiaza perfect cele trei universuri distincte pe care magazinul le reprezinta: China, Indonezia si India.

Mobilierul La Maison Coloniale acopera tot domeniul amenajarilor interioare, in afara de mobila pentru bucatarie, oferind multiple solutii de mobilare si ambientare pentru dining, living, birou si dormitor.

Desi are un aspect unitar, marca La Maison Coloniale se prezinta prin trei colectii distincte. Diferentierea este data de caracterul si traditia fiecarei culturi, dar si de materialele si finisajele folosite pentru fiecare in parte. Decoratiunile care ambienteaza fiecare concept sunt realizate din materiale naturale (bambus, piatra, lemn).
Paleta coloristica propusa pentru anul 2009 include toate nuantele naturale de lemn, iar pentru materialele folosite la canapele predomina tonurile de alb, maro, gri si bej, dar si culori vii precum rosu-ciclame.

Conceptul La Maison Coloniale se adreseaza in primul rand celor care prefera decorurile clasice, de inspiratie asiatica, dar si celor care apreciaza mobilierul de calitate din lemn masiv.

Clientii sunt incantati sa descopere in magazin spiritul de universalitate culturala si de apropiere fata de esteticul autentic, traditional.

Gamele de mobilier si canapelele prezentate in magazin fac parte din ultimele colectii si, in general, sunt articole bestseller in toata reteaua. Produsele din showroom pot fi aduse la comanda intr-un termen de 4-6 saptamani, sau se afla in stocul magazinului din Bucuresti. Colectiile prezentate in magazin pot fi completate cu piese de mobilier si modele de canapele ce pot fi comandate in diverse dimensiuni, tapiterie si culori. Acestea pot fi vizualizate pe site-ul firmei sau in cataloagele de produs existente in magazin. Pentru aceste comenzi personalizate termenul de livrare este intre 8 si 12 saptamani.

Related posts

Nu te lasa prins in conventional. Surprinde prin Guerrilla Marketing!

Adina Meyers

Studiu privind calitatea apei pentru bebelusi

Adina Meyers

Electrocasnice mici, dar utile

Adina Meyers