Cu riscul de a deveni visatori, poate chiar intr-o zi in care aveti mult de lucru la birou, va propunem sa evadati alaturi de noi in natura, sub cerul liber, si sa va bucurati de o masa intr-un cadru relaxant, mai putin obisnuit. Ne-am gandit, dat fiind temperaturile ridicate de afara, ca o masa pe marginea piscinei ne-ar racori atat la propriu, cat si la figurat.

Ne-am inspirat de la culoarea azurie a apei din piscina si asa ne-a venit ideea unui aranjament de masa vesel si colorat, ca doar incercam sa ne binedispunem.

Desi meniul este fara pretentii, complet obisnuit pentru o masa de dimineata – sendvisuri frumos prezentate, ornate cu legume de sezon, si fresh de portocale – am tinut ca aranjamentul mesei sa aiba o nota rafinata, fara a deveni insa prea incarcat. Am ales vesela din portelan, dar cu imprimeuri tineresti, in combinatii de culori vibrante, si am adaugat un serviciu de cafea din aceeasi gama. Am asortat apoi un set de tacamuri cu manere colorate, iar pentru o nota eleganta am adaugat servete de masa din material textil, prinse in inele cu cristale colorate. Paharele si carafa le-am preferat simple, din sticla transparenta, insa nu lipsite total de factorul inedit: forma inclinata a cilindrelor, care le face sa para strambe.

Modelul fetei de masa s-a dovedit o combinatie perfecta intre culoarea apei din piscina si nuanta naturala a mobilierului, imitatie de rattan, in timp ce pernutele decorative din materiale pretioase, usor lucioase, si lumanarile albe stalp dau o nota de eleganta intregii compozitii.

Related posts

5 schimbări pe care le poți face în bucătărie cu buget minim

Adina Meyers

Cum amenajezi un dormitor mic

Adina Meyers

Cum să obții spațiu într-o bucătărie foarte mică

Adina Meyers