LifeStyle

KUMA: Cum sa alegi corect blatul de bucatarie

Potrivit Kuma Romania, unul dintre principalii producatori locali de lavoare, blaturi si mobilier pentru bai si bucatarii sub brandurile Kuma si Nordline, blatul de bucatarie a devenit piesa centrala in amenajarea bucatariei, capatand in ultima perioada o importanta tot mai mare. Tocmai din acest motiv, romanii ar trebui sa fie atenti la anumite aspecte in momentul achizitiei pentru a se asigura de calitatea si durabilitatea acestuia.

„Blaturile din materiale compozite, turnate in suprafata continua cu chiuveta de bucatarie fac diferenta fata de blaturile unde se incastreaza chiuvete din diferite materiale. Acestea ofera un design exclusivist, linii continue si, nu in ultimul rand, o intretinere simpla, facila si rezistenta in timp”, a declarat Camelia Olesen, Director Executiv al Kuma Romania.

Potrivit afirmatiilor sale, blatul de bucatarie trebuie ales in functie de trei criterii foarte importante. Astfel, posibilitatea de personalizare a dimensiunilor, a locului de pozitionare a lavoarului si a plitei este foarte importanta. Doar astfel bucataria va avea designul dorit si va putea fi usor de folosit si intretinut.

Materialul blatului si calitatea acestuia sunt, de asemenea, foarte importante. Astfel, pentru a nu exista neplaceri, clientii ar trebui sa se asigure ca acesta are compozitia si rezistenta indicata de producator.

„In acest moment, ne confruntam in Romania cu produse contrafacute, care nu sunt realizate din materiale naturale. Pentru a se asigura ca blatul cumparat este realizat conform, acestia trebuie sa ceara certificatul de conformitate al produsului si atestatul de calitate”, a mai spus Camelia Olesen.

Raportul calitate-pret este, de asemenea, un factor foarte important de luat in seama. Potrivit reprezentantei companiei, romanii inteleg tot mai mult ca produsele de calitate au preturi mai ridicate, insa aduc cu sine si avantaje si durabilitate mai mare comparativ cu cele low-cost.

Ce materiale si culori prefera romanii

In ceea ce priveste materialele alese tot mai des pentru un blat premium de bucatarie, Camelia Olesen indica granitul, quartz-urile naturale mixate cu sticla si cele din scoici sidefate Pearl. Cand vine vorba de culorile alese de romani, acestia mizeaza pe nuante de beige, wenge si alb.

Pentru a raspunde cerintelor clientilor care isi doresc o amenajare ce iese din tipare si care este, in acelasi timp, de calitate, Kuma a creat conceptul KUMA Bucatarie Special.

“Pragmatismul nordic danez se imbina armonios cu latinismul nostru in crearea acestor concepte de bucatarie speciale ce se disting prin forme exclusiviste – latura creationala a arhitectilor romani fiind foarte cunoscuta. Adresabilitatea acestor concepte este catre un client modern, cu viziune, pentru care confortul si functionalitatea sunt mai mult decat simple cuvinte”, a mai afirmat Camelia Olesen.

Produsele Kuma, atestate CE si testate temeinic

Reprezentanta companiei a subliniat, de asemenea, toate produsele Kuma sunt atestate CE, fie ca sunt destinate pietei locale, sau celei internationale. Aceasta atestare garanteaza ca produsele au fost realizate exact asa cum scrie in catalog. in plus, clientii pot vedea testele la care au fost supuse, dar si rezultatele pentru fiecare material in parte, pentru a avea toate detaliile despre produsul achizitionat.

„Toate grupele de materiale pentru blaturi de bucatarie Kuma au trecut cele 9 teste CE: printre ele fiind rezistenta la produse chimice si agenti de patare, rezistenta la zgariere, la abraziune, la variatii de temperatura, la caldura uscata si durabilitatea produsului in sine”, a mai adaugat aceasta.

in acest moment, in gama Kuma pot fi gasite blaturi de bucatarie din 9 tipuri de materiale (granit, granulon, graphalit, grasolit, quartz, glass, terazzo, pearl si Rector) si in peste 60 de nuante, raspunzand astfel exigentelor tuturor clientilor.

Produsele Kuma pot fi gasite pe site-ul www.kumaromania.ro si in showroom-uri specializate precum Delta Design, Romstal, Piastrelle, Pazo Group, Ambient, etc.

 

Related posts

“Teatru pentru o viata”- o sansa pentru micutul Sebastian Lungu

Adina Meyers

Radiomobilul Itsy Bitsy FM transmite live din cele mai faine locuri pentru copii și părinți

Adina Meyers

De ce ajutor vei avea parte in primele luni intr-un studio de videochat in Bucuresti?

Adina Meyers