LifeStyle

Calciu sandoz

Calciul joaca un rol important in functionalitatea organismului, fiind  esential pentru sistemul nervos, muschi si functiile inimii, precum si pentru coagularea sangelui. In plus, calciul intermediaza actiunea a numerosi hormoni. Pentru a-si indeplini toate aceste roluri, calciul trebuie sa patrunda in tesuturile respective in concentratia optima.

Compania Sandoz este prima din lume care a produs pastila efervescenta cu calciu  si tot prima care se ocupa neincetat  din 1929 de protectia oaselor, pentru ca, surprizator, adesea ne ocupam de protejarea lor la exterior si neglijam protectia din interior, datorata consumului de calciu.

In Europa, deci si in Romania, consumul de calciu este mult sub necesarul optim  pentru toate categoriile de varsta.

Compania Sandoz a creeat mai multe forme de comprimate efervescente de calciu , toate avand un gust delicios, una dintre ele fiind Calciu-Sandoz Forte 500 mg.

Calciu-Sandoz Forte® 500 mg este indicat in: tratamentul deficitului de calciu, atunci cand necesarul de calciu al organismului este crescut (perioada de crestere, sarcina, alaptare), in tratamentul adjuvant al osteoporozei cu diferite cauze (post-menopauza, senila, determinata de corticosteroizi, post gastrectomie sau imobilizare).

Comprimatele efervescente sunt foarte usor de utilizat, trebuie doar dizolvate intr-un pahar cu apa.

La adulti, doza recomandata este de 1 g calciu (2 comprimate efervescente Calciu-Sandoz Forte 500 mg) pe zi.

La  copii, doza recomandata este in functie de varsta: intre 6 ani – 10 ani 500 mg calciu (un comprimat efervescent Calciu-Sandoz Forte 500 mg) pe zi, iar  la copii cu varsta peste 10 ani doza recomandata este de 1 g calciu (2 comprimate efervescente Calciu-Sandoz Forte 500 mg) pe zi.

Calciu-Sandoz Forte 500 mg contine saruri de calciu usor solubile si ionizabile in cantitati mari, ce permit un supliment adecvat de calciu.

Cu un aport adecvat de calciu si absorbtie optima, Calciu Sandoz Forte va protejeaza oasele in interior!

Pret recomandat de vanzare: 18.7 RON

Related posts

Cu Rowenta câștigi de două ori – hairstyling profesional și premii care completează răsfățul

Adina Meyers

Usi din lemn masiv stratificat – tehnologie si estetica intr-un singur produs

Adina Meyers

5 modalități de a vă crește economiile în acest an

Bianca Ion

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe