LifeStyle

Bonami, magazin online home&deco, intră pe piața din România

Bonami, magazin online de mobilă şi home&deco, cu sediul în Cehia, își extinde operațiunile și pe piaţa din România, cu peste 120.000 de utilizatori deja înregistrați.

Aceasta este cea de-a treia piață a companiei la nivel european, în cei aproape patru ani de activitate. Astfel, românii interesaţi de decorațiuni interioare de bun gust, care apreciază mobila şi designul interior de calitate, vor putea cumpăra produsele oferite de Bonami prin intermediul site-ului Bonami.ro.

Bonami a ales să intre pe piaţa din România, deoarece piaţa locală de e-commerce este în continuă creştere, în special pe segmentul de home&deco. Anul acesta, această piaţă va genera vânzări la aproape jumătate din totalul pieţei de e-commerce din Cehia, dar cu o creştere mult mai rapidă. Acest tip de dezvoltare orizontală a zonei de e-commerce din România nu este surprinzător, dacă ținem cont că în România peste 11 milioane de oameni sunt conectaţi la internet și cumpărăturile online sunt o soluție preferată de tot mai mulți cumpărători, care fac astfel economie de timp.

„Oamenii încep să realizeze că, pe lângă investiţiile făcute în haine, electronice şi gadgeturi, contează foarte mult să aibă o casă confortabilă şi primitoare. Iar asta începe de la detalii. Fiecare îşi poate personaliza locuinţa, pentru a o transforma într-un cămin special, primitor, în care să se simtă bine, cu adevărat Acasă și noi putem ajuta. Românii au început să se sature de produsele banale, care se găsesc oriunde şi pe care oricine le are în casă. Ei caută acum lucruri deosebite, iar online noi le putem oferi mii de produse și inspirație zilnic. Pentru a veni şi mai mult în ajutorul clienţilor noştri, plănuim să lansăm în curând şi în România revista noastră și alte servicii“, a declarat David Siska, CEO Bonami.

Revista oferă clienților informații esențiale, sfaturi, le prezintă stiluri de viață ale celebrităților și furnizează îndrumare în design interior. De asemenea, în alte țări, Bonami invită un arhitect care discută online cu oamenii și le oferă răspunsuri la întrebărilor lor, astfel încât aceștia să aibă un sprijin deplin pentru planurile lor. Toate aceste servicii vor fi lansate și în România în lunile următoare, consolidând ceea ce Bonami este: nu oferă doar vânzare de produse, ci creează o comunitate în jurul produselor de bun gust și îi ajută și îi educă pe clienții interesați de acest domeniu. Lansarea magazinului online este doar primul pas în strategia companiei de a aduce în România aceleași standarde înalte, eticheta de stil de viață, produsele, toate acestea făcând din Bonami un brand popular și un magazin preferat de milioane de clienți.

Momentul lansării în România a fost ales special, pentru a le oferi clienţilor posibilitatea să cumpere produse înainte de Crăciun. În preajma sărbătorilor de iarnă, românii sunt foarte interesaţi să achiziţioneze articole pentru casă şi decoraţiuni interioare, care pot fi cadouri ideale pentru cei dragi, dar și pentru a regândi decorul casei. Câteva obiecte decorative sunt, de multe ori, binevenite pentru a înfrumuseţa locuinţa şi pentru a asigura o atmosferă caldă şi primitoare, perfectă pentru sărbătorile în familie sau alături de prieteni.

Portofoliul la care vor avea acces în noiembrie clienţii din România va cuprinde peste 20.000 de produse unice. Livrarea este gratuită la comenzile care depăşesc 300 de lei, iar returul se poate face timp de 30 de zile.

Despre Bonami

Magazinul online de mobilă şi home&deco a fost înfiinţat în ianuarie 2013 în Cehia. Apoi s-a extins în Polonia, în 2014, şi un an mai târziu şi în Slovacia. Bonami are peste 2 milioane de membri înregistraţi şi peste 180.000 de produse lansate deja. Magazinul are un nou depozit lângă Praga, de unde toate produsele pe stoc sunt transportate în doar 3 zile, în siguranţă, către clienţii din România.

Până acum, peste 1.800 de branduri din întreaga lume şi-au listat produsele în magazinul Bonami, pentru promovare şi vânzare. Printre acestea se numără Kartell, Joseph Joseph, Nordic Ware, Dara și multe altele. În prezent, Bonami are peste 110 angajaţi la sediul central și depozitul din Praga, Cehia. 

Related posts

Alături de Exotique traiești „Happy December”

Adina Meyers

Tie-Me-Up lanseaza un nou accesoriu de par: hair rose-ul.

Adina Meyers

5 recomandări pentru îngrijirea tenului cu imperfecțiuni

Adina Meyers