Home

Karusello story – liKe music, liKe a story, liKe a star

Astfel ne-am definit, cei 3K, in momentul in care ne-am propus acest articol. Am ilustrat prin culoare si desen atat personalitatea fiecaruia, cat si domeniul principal de activitate al Karusello. Purtam cu drag creatiile noastre, decupandu-ne din spatiul virtual fiecare nou proiect. Iesiti la lumina, in bataia blitului prietenos, va povestim mica noastra istorie.

Am pornit totul dintr-o joaca. Mai bine zis, dintr-un proiect de suflet, un brad personalizat de Craciun. L-am numit „La bunici”, caci toti trei ne iubim si adoram bunicii, fapt pentru care le-am dedicat un brad 100% handmade. Globurile, aranjamentele si coronitele de Craciun i-au uimit prin originalitate pe toti cei apropiati, deschizandu-ne ochii spre ceea ce lipseste in clipa de fata din decorul cadourilor: lucrurile personalizate pe gustul cadorisitului! Am finalizat bradul nostru in Ajunul Craciunului 2013, in tot acest timp incercand sa ne bucuram prietenii cu seturi de globuri realizate pe gustul fiecaruia. Asa am spart granitele tarii, creatiile noastre poposind in USA, Germania si Franta, printre multe altele inserate in peisajul mioritic.

Era perioada in care cautam cu ardoare un nume pentru conceptul nostru. Cred ca ne-am petrecut cateva saptamani explorand printre idei, propuneri si sugestii. Numele ne-a parut foarte important, si asta pentru ca ne doream sa fie emblema noastra pe viitor, sa aiba impact si sa poata fi usor de retinut. Am plecat la drum sub imaginea Karusello, incercand sa insuflam culoare, energie, diversitate, distractie, personalitate. Karusello functioneaza pe principiul tricicletei: un designer, un om de publicitate si un economist. In aceasta formula, am pornit pe un drum pe care il consideram mult mai accesibil atunci cand ai langa tine oamenii potriviti. Ne prezentam sub forma de 3K („ka” – energie vitala in mitologia Egiptului Antic) si, mai presus de atat, trei prieteni apropiati. Ne dorim sa pastram unit acest nucleu si sa realizam cat mai multe cu proiectul nostru, Karusello.

„liKe music” il defineste pe Andrei, economistul nucleului, PR-ul grupului, cel care prin optimismul lui ne imprima in fiecare zi conceptul „orice vis poate sa devina realitate”… si, intre noi fie vorba, de cele mai multe ori are dreptate! Asa ca ne plecam urechea si ne irigam elanul din suflul si zambetul ce-l caracterizeaza.

„liKe a story” ne duce imediat cu gandul la Stefan, micutul geniu din publicitate ce defineste imaginea Karusello in spatiul online atat de utilizat in zilele de azi. Stefan da nastere povestii, atragand de fiecare data atentia tuturor prietenilor Karusello printr-o idee noua, un concept, un text bine documentat, asternut la momentul potrivit.

„liKe a star” povesteste despre Aua si tot talentul lui in universul designului si al culorilor. Un suflet nobil, un om plin de imaginatie si deschis la orice provocare. Fiecare idee o transforma astfel incat sa obtina un „wow!” la deschiderea cadoului. Si pana acum i-a reusit cu desavarsire!

Proiectul Karusello a pornit la drum din dorinta de a exprima personalitatea altfel decat prin cuvinte, un vis devenit realitate in 10 decembrie 2013, moment in care ideile noastre au inceput sa prinda viata. Gama produselor Karusello este variata. Sunt tricouri, plase de umar si perne decorative pictate manual sau brodate si accesorizate; sunt jucarii pentru copii, costume pentru printese si mici cavaleri, brose si martisoare demne de purtat peste an; sunt articole deco si totemuri asortate inclusiv cu evenimentele speciale. Toate cu un singur scop: sa smulga un zambet clientului nostru. Si reusesc, pentru ca fiecare produs spune o poveste. Preturile sunt stabilite in functie de complexitatea, dificultatea, accesoriile si materialele auxiliare folosite. De altfel, si timpul este unul dintre cele mai importante costuri. De ce? Cum spune si englezul, „Time is money”: timpul consumat pentru o idee, aprovizionarea, realizarea efectiva, finisarea, prezentarea produsului si, in final, vanzarea acestuia.

Principiul nostru de echipa: indrazneste sa fii creativ, sa spui o poveste si sa lucrezi la imagine… este o reteta de succes, daca vrei sa iti atingi visurile! De altfel, este important sa faci intotdeauna ce iti place. Sa pui pasiune in tot ceea ce faci. Noi suntem bucurosi ca ne putem urma visul si ne bucuram de sustinerea tuturor oamenilor care ne ies in cale.

Mai multe detalii gasiti pe www.karusello.com sau http://www.facebook.com/karusello

Text: Karusello

Related posts

Teste COVID-19 GRATUITE pentru bucureștenii care pleacă în vacanță

Adina Meyers

Bringing light to the living spaces

Adina Meyers

Placile ceramice, calitati septice si de infrumusetare

Adina Meyers