Casa Doi Stejari nu a primit acest nume intamplator. Aceasta este o locuinta moderna ce dispune de tot confortul contemporan si care integreaza in mod inteligent cei doi stejari aflati pe terenul pe care a fost construita.

Casa se afla intr-o zona rezidentiala din apropierea capitalei Bulgariei, Sofia, si se intinde pe o suprafața de 475 mp. Interiorul si exteriorul se contopesc intr-un mediu personalizat prin peretii si usile de sticla.

„Copacii creeaza un micro-climat natural si functioneaza ca decor viu. Accentul in design cade pe definirea spatiului in jurul lor”, explica Ostrev Baylov Ignatov Architects, citati de Freshome.com.

Parterul casei, unde se afla livingul, diningul si bucataria, este in forma de „U”, iar toate incaperile de aici se dechid catre curte.

La etaj se afla dormitorul matrimonial, plus alte doua dormitoare mai mici si un birou, toate ascunse de coroana copacilor.

 

Related posts

Ignifugare.eu – Detectoarele cu senzori de fum pentru prevenirea incendiilor

Adina Meyers

Workspace Studio își extinde portofoliul de produse către zona de retail, după o creștere pe segment de 200% pe fondul muncii remote

Adina Meyers

Reamenajeaza-ti casa in noul sezon cu pachetul KUMA All for You

Adina Meyers