Home

A XI-a ediție a turneului de golf Elis Pavaje

Cea de-a unsprezecea ediţie a Cupei Elis a avut loc sambata, 31 august, pe cel mai mare teren din Romania, Theodora Golf din Teleac, judetul Alba. La start s-au prezentat 76 de jucatori, care au concurat pe o caldura torida, pentru 3 categorii de premii la barbati, 2 categorii la femei, seniori si 2 premii speciale.

Prima ediţie a turneului Elis a fost în 2007, pe terenul Paul Tomiţă, de la Pianu de Jos. Anul acesta a avut loc cea de-a unsprezecea ediţie, Cupa Elis fiind unul dintre turneele cele mai longevive din Romania.

“După ce golful a devenit un hobby personal, m-am gândit că un turneu ar fi o idee bună chiar şi pentru business, cei mai mulţi dintre adeptii acestui sport fiind oameni de afaceri. Este o ocazie excelentă atat pentru a practica un sport care ne pasionează cat  şi pentru a socializa. Multe prietenii s-au legat in timp ce impartaseam povestiri la “Gaura 4” sau in timp ce parcurgeam traseul pentru PAR 4. Probabil, insa,  primul motiv pentru care iubim acest sport este ca ne ajuta sa devenim mai buni. Golful este un sport pentru minte, un sport care te ajuta sa iti imbunatatesti doua calitati absolut necesare in viata de zi cu zi: coordonarea si concentrarea  Fiecare lovitura este unica, iar odata ce simti bucuria unei lovituri reusite, nu mai poti renunta la acest sport. “ a declarant Emil Gota, directorul general Elis Pavaje.

Ziua s-a incheiat cu un eveniment intr-un cadru de exceptie la restaurantul The View, invitatii fiind rasfatati cu bucate si bauturi alese si un program artistic oferit de trupa City Dust, din Cluj Napoca. “Speram ca invitatii nostri n-au simtit bine si ii asteptam din nou, la cea de-a XII-a editie, asa cum i-am obisnuit: in ultimul weekend din luna August.”

Turneul de golf Elis Pavaje a fost sustinut de sponsori: Rollo Manollo, Zeus Platinium, Antonio Assante, Alira, Peroni, B-Life Botanicals, Alpin 57 Lux, Unika, Chivas, ,  Au mai contribut: Ivatherm, Sano Vita si Pan Foods.

Despre Elis Pavaje

Înfiinţată în 1991, în Petreşti, judeţul Alba, compania oferă în prezent un sistem complet de produse şi servicii, acoperind toate etapele procesului de amenajare, de la producţie, consultanţa și proiectare, până la transport, montaj și întreţinere pavaj. Elis Pavaje are în prezent trei unităţi de producţie, iar in a doua parte a anului urmează sa redeschidă cea de-a patra fabrică, retehnologizată, in Vintu de Jos, jud Alba. La finalizarea acestui demers compania va detine o capacitate pentru un volum total de cca 20.000mp pavaj/zi. Produsele Elis sunt disponibile în reţelele de bricolaj, într-o reţea vastă de distribuitori, precum şi în showroom-urile proprii din Petreşti (Alba),  Stoeneşti (Prahova), Secuienii Noi (Neamt). Pentru detalii, consultaţi www.elis.ro

Pentru mai multe informaţii: biankadobre@elis.ro

Related posts

Românii pot merge din nou la MALL

Adina Meyers

De ce sa alegi parchetul laminat in baia ta

Adina Meyers

BORA HEADQUARTERS – MALLORCA, SPAIN

Adina Meyers