LifeStyle

Tu cum mai asculti muzica? Noile casti wireless Philips SHB7150FB – muzica si apeluri wireless (NFC)

Muzica! Iti poate schimba viata, starea de spirit, obiceiurile si planurile. Numai muzica poate porni dintr-odata o petrecere si intotdeauna exista o melodie speciala, potrivita pentru fiecare moment. Muzica poate sa te faca sa sari in sus de bucurie, sa iti aduca un zambet si o stare mai buna atunci cand esti trist sau sa te scoata din melancolie. Sau sa iti aduca in gand o amintire placuta si poate demult uitata.

Dar tu cum si cand o asculti? In masina? Acasa? La birou? Pe strada? si cum raspunzi la telefon?

Indiferent de starea de spirt, de locul in care esti si de preferintele tale, sunt si acele momente in care doresti sa fii singur, cu gandurile si muzica ta, neperturbat! Pentru aceste momente, numai ale tale, iti prezentam noile casti wireless Philips SHB7150FB care iti ofera muzica si apeluri wireless. Da, stim! Apelurile iti mai intrerup melodia preferata, dar cui nu-i face placere din cand in cand sa mai auda o voce prieteneoasa?!

Noile casti wireless Philips SHB7150FB iti ofera muzica si apeluri wireless, cu un sunet de inalta performanta si o izolare excelenta a zgomotului, fara fire scurte si incurcate. Sunt prevazute cu conectivitate NFC si Bluetooth, au drivere de 40 mm din neodim, pernute moi din piele si banda de sustinere complet reglabila. Intr-un cuvant, ai sunet, libertate de miscare si confort, pentru muzica si apeluri!

Cand vine vorba despre placerea ascultarii continue a ritmurilor preferate si despre trecerea fara batai de cap de la muzica la convorbirile telefonice, nimic nu egaleaza confortul de a comuta intre cele doua, direct, fara sa schimbi castile sau sa le dai jos.

Pentru a te bucura de toate acestea este suficient sa sincronizezi castile cu dispozitivul portabil (smartphone sau tableta cu NFC si Bluetooth). Conectarea prin NFC a castilor Philips se face printr-o simpla apasare de buton.

O simpla atingere a comenzilor intuitive de pe fiecare cupa este tot ceea ce ai nevoie pentru a controla volumul, pentru a intrerupe o melodie sau pentru a gestiona apelurile telefonice.

Castile permit controlul apelurilor telefonice, sa raspunzi si sa inchizi interlocutorilor, sa apelezi ultimul numar format, sa treci microfonul pe modul mut, sa pui apelul in asteptare, dar si sa dai reject call. Acumulatorul de tip Li-Polimer iti ofera pana la 9h de convorbiri sau 9h de apeluri si 200h in stand-by.

Noile casti Philips iti permit sa faci alegerea intre wireless si cu fir, oferindu-ti esentialul din ambele lumi. Este suficient sa sincronizezi castile cu orice dispozitiv cu NFC si Bluetooth pentru a te bucura de placerea auditiilor muzicale sau de convorbiri telefonice cu o claritate exceptionala.

Alternativ, le poti utiliza cu un cablu lung de 1.2 metri conectat prin portul de 3.5mm al castilor pentru pentru a te bucura de aceeasi experienta de ascultare extrem de bogata si captivanta. Alegerea iti apartine!

Castile sunt confortabile la purtare, au pernute moi (din piele) si banda de sustinere complet reglabila, astfel ca aproape uiti ca le ai pe cap.

Nu numai ca te bucuri de o experienta de purtare confortabila, indiferent de forma capului, dar ofera si o etansare extrem de eficienta, care aproape ca te izoleaza de zgomotul exterior. Nu exista un alt mod mai captivant de a te pierde in ore in sir de muzica fara intreruperi.

Doresti sa savurezi un sunet mai bogat si mai detaliat de la casti?

Driverele din neodim de 40 de mm, ultracompacte si totusi performante, redau un sunet puternic. Rezultatele finale impresionante sunt nuantarile vocale subtile si basul mai pronuntat, care adauga dimensiuni noi, neasteptate, melodiilor pe care credeai ca le cunosti pe dinafara.

Caracteristici tehnice:

  • Gama de frecvente: 20 – 20 000 Hz

  • Impedanta: 32 ohm

  • Tip magnet: Neodim

  • Putere maxima de intrare: 100 mW

  • Diametru difuzor: 40 mm

  • Sensibilitate: 103 dB

Pret: 369 lei

 

 

 

Related posts

Slash va participa la un meet and greet cu 3 fani norocosi!

Adina Meyers

Noua gama de la Cosmetic Plant pe baza de ulei de argan si extract de aloe vera

Adina Meyers

Răcorește-te cu stil în orice moment, cu noile vinuri spumante ZAREA din colecția I Love

Adina Meyers