Home

Iti renovezi locuinta? Iata ce adezivi trebuie sa folosesti!

Montarea placilor ceramice este unul dintre cei mai importanti pasi in amenajarea locuintei, cu ajutorul acestora putand fi creat ambientul dorit. Nu uita insa ca placarea trebuie realizata corespunzator pentru a evita problemele ulterioare precum spargerea sau inlocuirea intr-un timp mult mai scurt decat in mod normal.

Pentru a realiza o lucrare corecta si durabila, specialistii Sika te sfatuiesc sa alegi un adeziv eficient, care sa asigure o lipire corespunzatoare. In acest sens, gama Sika Ceram raspunde tuturor exigentelor tale.

Sika Ceram-105, un adeziv de inalta performanta pe baza de ciment, semi-flexibil, este recomandat pentru lipirile de placi ceramice in pat subtire. Acesta solutie poate fi folosita pentru montarea tuturor tipurilor de gresie si faianta, cu exceptia celor portelanate. Produsul are o aderenta foarte buna pe beton, mortar, zidarie sau pe suporturi lipsite de variatii dimensionale, fiind recomandat pentru placarea din interior, a pardoselilor din exterior, cat si pentru suprafetele care intra in contact cu apa.

In cazul in care optezi pentru placi ceramice portelanate sau pentru modele cu grad de absorbtie scazut, este recomandata folosirea Sika Ceram-205. Datorita aderentei bune si a flexibilitatii sale, produsul poate fi folosit inclusiv in situatiile in care adezivii traditionali nu dau rezultate.

O alta solutie recomandata de specialistii Sika, mai ales in cazul in care alegi sa montezi placi ceramice de mari dimensiuni, este adezivul Sika Ceram-255 StarFlex. Acesta solutie poate fi folosita si pentru montarea pietrei naturale de pe fatade, a placilor ceramice din piscine, cat si pentru lipirea mozaicului din ceramica sau sticla. De asemenea, produsul are proprietati de deformabilitate mari, putandu-se aplica in grosimi de pana la 15 mm, si o rezistenta foarte buna la inghet.

De asemenea, intreaga gama Sika Ceram poate fi folosita si pentru montarea de gresie sau faianta peste placile ceramice deja existente. De asemenea, produsele recomandate au si beneficiul unei uscari rapide, spatiul placat putand fi circulat chiar si dupa 24 de ore de la montaj.

Mai multe detalii despre produsele din gama Sika Ceram, dar si despre alte produse Sika, poti gasi pe www.sika.ro, cat si in retelele DIY partenere: Ambient, Artsani, Brico Depot, Dedeman, Hornbach, Leroy Merlin si Mr. Bricolage.

Articole similare

15 decorațiuni de Crăciun pe care le poți face acasă, alături de cel mic

Sânziana Iaru

Transport dulapuri, paturi și mobilă de bucătărie

Cristiana Trifu

7 filme în premieră mondială la TIFF, în cadrul Zilelor Filmului Românesc

Cristiana Trifu

1 comment

Sdmwafg 15 April, 2020 at 6:14 pm

Protections with Halloween suffer with such sildenafil dosage

Reply

Lasă un comentariu