Home

Iti renovezi baia sau bucataria? Iata de ce adezivi ai nevoie pentru o lucrare ireprosabila!

Ai gasit modelul de placi ceramice care iti va schimba complet aspectul baii sau a bucatariei? Urmatorul pas este montajul acestora, un proces care, realizat corespunzator, te poate feri de probleme ulterioare precum spargerea placilor sau inlocuirea acestora intr-un timp mult mai scurt decat in mod normal.  

Astfel, pentru o lucrare corecta si durabila, specialistii Sika recomanda folosirea unor adezivi profesionali, care sa asigure o lipire rezistenta, precum cei din gama Sika Ceram: Sika Ceram – 205 si Sika Ceram – 255 Starflex.

Sika Ceram – 205 este un adeziv pe baza de ciment ce actioneaza cu precizie, atat in cazul lucrarilor interioare, cat si exterioare, si este recomandat in special pentru placile ceramice de dimensiuni medii. Adezivul se aplica in strat de pana la 10 mm grosime si prezinta o aderenta rezistenta chiar si in aplicare verticala.

Cu un timp deschis extins, Sika Ceram – 205 poate fi intrebuintat la placari simple, dar si la lucrari precum montarea de pardoseli de incalzire, de marmura sau de piatra naturala. Nu in ultimul rand, adezivul Sika Ceram – 205 poate fi un ajutor de nadejde si in cazul lipirii panourilor izolante din polistiren, spuma poliuretanica, piatra sau vata minerala.

In cazul in care ai optat pentru placi ceramice de dimensiuni medii si mari, specialistii Sika recomanda adezivul Sika Ceram – 255 StarFlex. Datorita proprietatilor de deformabilitate ridicate ale adezivului, acesta se poate aplica in grosimi de pana la 15 mm, aria sa de aplicabilitate fiind mai larga. Astfel, adezivul flexibil pe baza de ciment poate fi utilizat cu succes si in cazul gresiei poretelanate, pietrei naturale si marmurei.

De asemenea, prin prisma agregatelor selectionate de siliciu si cuart si a aditivilor speciali pe care ii are in compozitie, Sika Ceram – 255 StarFlex este potrivit si pentru aplicatii in care sunt solicitate performante ridicate, precum in cazul piscinelor, fatadelor sau aplicatiilor industriale.

Atat SikaCeram-205 cat şi Sika Ceram-255 StarFlex sunt disponibile in doua variante de culori – alb sau gri.

Pentru multe detalii despre adezivii Sika, dar şi despre alte produse speciale pentru placarile ceramice, poţi gasi pe www.sika.ro, cat şi in reţelele DIY partenere: Ambient, Artsani, Brico Depot, Dedeman, Hornbach, Leroy Merlin şi Mr. Bricolage.

Related posts

Cartoful de Noirmoutier, cel mai scump soi din lume. Seamănă la gust cu alunele de pădure

Adina Meyers

Life is Ibiza

Adina Meyers

TREI soluții alternative pentru penele de curent. Cum îți poți asigura curentul neîntrerupt în casa ta 

Adina Meyers