LifeStyle

Intesa Sanpaolo Group lanseaza ATM Locator

Aplicatia Intesa Sanpaolo Group ATM Locator poate fi descarcata gratuit de pe toate site-urile bancilor ce fac parte din Intesa Sanpaolo Group. ATM Locator este disponibil pentru sistemele desktop si tableta, dar si pentru orice smartphone-uri cu iTunes si Android.

Dincolo de traditionala unitate bancara, Internet-ul, smartphone-ul si ATM-ul sunt acum canale de comunicare si distributie majore ce asigura o abordare noua, proactiva in interactiunea cu clientii. Noi canale electronice tind sa le inlocuiasca pe cele traditionale, iar telefoanele de tip smartphone sunt un instrument direct, de comunicare continua si bilaterala intre companii si clienti. Intesa Sanpaolo sustine inovatia si isi adapteaza oferta la noile tehnologii si realitati din piata”, a declarat Ezio Salvai, CEO Intesa Sanpaolo Bank Romania.

Clientii au astfel posibilitatea de a gasi rapid cel mai apropiat bancomat din cele 9.000 de ATM-uri ale Intesa Sanpaolo din 12 tari, prin intermediul a 3 optiuni diferite de cautare:

• gaseste cel mai apropiat ATM

• cautare dupa locatie specifica sau locatii multiple

• geolocalizare

Aplicatia este disponibila in 3 alfabete (latin, chirilic, si arab) si in 13 limbi, inclusiv româna, italiana si engleza. In plus, sunt oferite si informatii suplimentare despre functionalitatile ATM-urilor, iar clientul  poate alege din lista de orase si poate salva optiunea in baza de date.

Pentru a accesa aplicatia click pe http://atmlocator.stage.h-art.it/atmlocator/public/

Pentru a descarca aplicatia accesati link-ul http://www.intesasanpaolocard.com/intesa-sanpaolo-group-atm-locator–mobile-version

 

Related posts

IKEA Romania a prezentat solutii de depozitare si conservare in piata

Adina Meyers

DIY: tratamente anticelulitice. Scapă de celulită acasă‎!

Adina Meyers

Cele mai noi filme pe DVD de la Pro Video iti aduc super premii!

Adina Meyers