LifeStyle

Intesa Sanpaolo Group lanseaza ATM Locator

Aplicatia Intesa Sanpaolo Group ATM Locator poate fi descarcata gratuit de pe toate site-urile bancilor ce fac parte din Intesa Sanpaolo Group. ATM Locator este disponibil pentru sistemele desktop si tableta, dar si pentru orice smartphone-uri cu iTunes si Android.

Dincolo de traditionala unitate bancara, Internet-ul, smartphone-ul si ATM-ul sunt acum canale de comunicare si distributie majore ce asigura o abordare noua, proactiva in interactiunea cu clientii. Noi canale electronice tind sa le inlocuiasca pe cele traditionale, iar telefoanele de tip smartphone sunt un instrument direct, de comunicare continua si bilaterala intre companii si clienti. Intesa Sanpaolo sustine inovatia si isi adapteaza oferta la noile tehnologii si realitati din piata”, a declarat Ezio Salvai, CEO Intesa Sanpaolo Bank Romania.

Clientii au astfel posibilitatea de a gasi rapid cel mai apropiat bancomat din cele 9.000 de ATM-uri ale Intesa Sanpaolo din 12 tari, prin intermediul a 3 optiuni diferite de cautare:

• gaseste cel mai apropiat ATM

• cautare dupa locatie specifica sau locatii multiple

• geolocalizare

Aplicatia este disponibila in 3 alfabete (latin, chirilic, si arab) si in 13 limbi, inclusiv româna, italiana si engleza. In plus, sunt oferite si informatii suplimentare despre functionalitatile ATM-urilor, iar clientul  poate alege din lista de orase si poate salva optiunea in baza de date.

Pentru a accesa aplicatia click pe http://atmlocator.stage.h-art.it/atmlocator/public/

Pentru a descarca aplicatia accesati link-ul http://www.intesasanpaolocard.com/intesa-sanpaolo-group-atm-locator–mobile-version

 

Related posts

Final Distribution intra pe piata producatorilor de jgheaburi si burlane cu brandul NOVATIK

Adina Meyers

5 lucruri pe care sa le verifici cand mergi sa vizionezi un apartament

Adina Meyers

Dialog Paul Bailey – Mircea Cartarescu despre „Tara mea adoptiva“

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe