LifeStyle

Knauf Gips lanseaza primul catalog de produse cu preturi

Noul catalog cuprinde majoritatea reperelor pe care Knauf le produce la nivel mondial, ceea ce face posibil ca piata de profil din Romania sa beneficieze de toate inovatiile la zi dezvoltate de grupul german.

„Consideram lansarea acestui nou mod de relationare cu clientul prin catalogul de preturi Knauf Gips, ca pe o recunoastere a maturitatii pietei de materiale de constructii din Romania, a stabilitatii economice si a dezvoltarii durabile a acesteia”  a declarat Dl. Mihai Marinescu, Director Executiv – Knauf Gips Romania.

Pentru cunoscatori, catalogul de produse Knauf Gips este o referinta in materie, si un real ajutor in alegerea- acum si pe baza criteriul de pret- a solutiei fiabile, confortabile, optime.

„Acest catalog ofera intr-un mod transparent accesul la o multitudine de materiale Knauf si nu numai la placile din gips-carton. Garantia unor sisteme complete, executate cu rigoare reprezinta singura cale de a ne multumi si a ne fideliza beneficiarii pe termen lung.” a declarat Dl. Paul Polihroniade, Director Executiv- Interio Contractor, o prezenta importanta pe piata montatorilor de sisteme de finisaj din Bucuresti, cu un bogat palmares de lucrari de referinta.

Catalogul Knauf este disponibil in forma printata la reteaua de distribuitori Knauf si on-line pe www.knauf.ro

 

Articole similare

Doi studenti romani s-au calificat in prima etapa a competitiei internationale Electrolux Design Lab 2015

casamea.ro

Galbiorii, ingredientul secret Electrolux al lunii iulie

casamea.ro

Clatite de post umplute cu dulceata de afine

casamea.ro

Lasă un comentariu