Amenajarea unui living se poate face ușor, dacă ești atent la o serie de elemente care alcătuiesc compoziția totală a acestuia. Piesele de mobilier pentru o amenajare reușită nu trebuie să fie scumpe sau să provină de la producători celebri. Haide să vedem împreună un exemplu de living amenajat simplu, dar unde detaliile de culori, texturi și obiecte sunt cele care dau farmecul și atmosfera.

Canapeaua

Punctul focal al acestui living îl constituie canapeaua. Prin culoarea ei, atrage atenția și contribuie la atmosfera generală a amenajării. Canapeaua de față nu este decât una veche și demodată, care a fost recondiționată de proprietari în garajul casei lor. Materialul cu care a fost retapițată este unul de calitate, din bumbac, care poate fi găsit în magazinele de specialitate în orice variante de culori și modele. Ei au optat pentru acest albastru pentru a adăuga livingului un plus de impact vizual.

Lucrarea de artă

Pe peretele din spatele canapelei este un print digital cu aripi de fluturi văzute printr-un caleidoscop. Este o lucrare ca ocupă mare parte din perete, tot cu scopul de a aduce un plus de impact în cameră. Pe internet vei găsi multe siteuri unde tinerii artiști își vând lucrările de artă la prețuri bune. Evită să cumperi printuri care nu sunt originale și pe care le găsești în magazinele de bricolaje. Susține munca tinerilor artiști și vei avea un living decorat cu artă originală.

Corpurile de iluminat

Lampa din tavan cu formă rotundă aduce în acest living elementul de strălucire și contrastează în același timp cu texturile moi ale materialelor textile. Veioza cu picior roșu iluminează punctual un colț pentru lectură.

Draperiile și covorul

Draperiile albastre filtrează lumina care intră din plin pe parcursul zilei,  în timp ce covorul cu accente portocalii este elementul colorat și moale de pe podea.

Planta cu frunze mari, verzi introduce un plus de contrast în acest living perfect amenajat.

Sursa: realestate.boston.com

Related posts

4 idei pentru o bucătărie moderna și organizată

Adina Meyers

Baie cu dotari complete

Adina Meyers

Cum să montezi singur bordurile în grădină

Adina Meyers