Conceptul se adreseaza unui cuplu tanar, proaspat casatorit. Aurora si Ciprian au mostenit o casa in Bucuresti si au dorit sa isi puna amprenta personala asupra ei. Asa a rezultat acest spatiu luminos, viu prin accente de culoare si bine organizat pentru fiecare nevoie in parte, caracterizand si imbinand perfect personalitatea fiecaruia. Amenajarea a fost realizata de designerii de la Gavia Concept.

Livingul urban cu influente scandinave, accente de culoare si jocuri de forme geometrice subliniaza zonele de socializare, de citit si relaxare si totodata distrag atentia de la inaltimea nefavorabila a locuintei.

Baia matrimoniala imbina finisaje contrastante si indraznete, iar rozetele ofera un efect spactaculos si creeaza o atmosfera eleganta.

In cazul bucatariei, designerii de la Gavia Concept au optat pentru finisarea peretilor in dungi verticale pentru a da spatiului senzatia de inaltime, iar culoarea preferata a lui Ciprian a fost inspiratia lor catre aceasta alegere.

Beneficiind de dimensiunea ampla a holului, au ales sa eficientizeze spatiul prin amplasarea corpurilor de depozitare acolo unde a fost posibil. Decorarea acestuia este minimala, dar in acelasi timp respecta conceptul geometric folosit in intreaga locuinta, conectand astfel spatiile intre ele.

 

 

 

 

 

 

Related posts

Cabana frumoasa si ieftina

Adina Meyers

Corpuri de iluminat – care sunt cele mai potrivite pentru tine

Adina Meyers

E-Camere.ro – Securitate la distanta cu camere de supraveghere wireless

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe