Designerii de la Gavia Concept au transformat o garsoniera de 35mp utili pentru un tanar de 27 de ani intr-un spatiu personalizat si nonconformist. Amenajarea a implicat recompartimentarea garsonierei.

S-a creat astfel un open space prin desfiintarea balconului si a bucatariei. Spatiul este impartit in mai multe zone cu functii diferite: zona socializare/gazduire, zona de gatit, zona de odihna, zona de citit.

Zona de socializare implica activitati precum: vizionare TV(filme, meciuri) si jocuri de societate. Barul are o dubla functionalitate: loc de luat masa si delimitarea zonei de socializare. Colectia de CD-uri, bicicleta, accesoriile de biliard si darts sunt integrate in designul locuintei, personalizand astfel spatiul.

Zona de gatit este proiectata minimal. In completarea mobilierului de bucatarie au fost propuse spatiile de depozitare a hainelor, incaltamintei, etc.

Aflat la etajul cinci intr-un imobil situat intr-o zona de case, studioul este privilegiat de o vedere deosebita. Acesta este motivul pentru care patul a fost amplasat in fata geamurilor proiectate pe toata inaltimea peretelui.

Caramida, betonul, lemnul si sticla se imbina perfect pentru creearea unei atmosfere tineresti si nonconformiste caracteristice varstei si personalitatii beneficiarului.

 

 

 

 

Related posts

Cum influenteaza fermitatea saltelei calitatea somnului

Adina Meyers

7 moduri ușoare de a folosi culorile anului 2021 în casa ta

Bianca Ion

Restaurarea unui imobil de secol XIX

Bianca Ion

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe