Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Atmosfera tinereasca intr-o garsoniera de 35 mp

Designerii de la Gavia Concept au transformat o garsoniera de 35mp utili pentru un tanar de 27 de ani intr-un spatiu personalizat si nonconformist. Amenajarea a implicat recompartimentarea garsonierei.

S-a creat astfel un open space prin desfiintarea balconului si a bucatariei. Spatiul este impartit in mai multe zone cu functii diferite: zona socializare/gazduire, zona de gatit, zona de odihna, zona de citit.

Zona de socializare implica activitati precum: vizionare TV(filme, meciuri) si jocuri de societate. Barul are o dubla functionalitate: loc de luat masa si delimitarea zonei de socializare. Colectia de CD-uri, bicicleta, accesoriile de biliard si darts sunt integrate in designul locuintei, personalizand astfel spatiul.

Zona de gatit este proiectata minimal. In completarea mobilierului de bucatarie au fost propuse spatiile de depozitare a hainelor, incaltamintei, etc.

Aflat la etajul cinci intr-un imobil situat intr-o zona de case, studioul este privilegiat de o vedere deosebita. Acesta este motivul pentru care patul a fost amplasat in fata geamurilor proiectate pe toata inaltimea peretelui.

Caramida, betonul, lemnul si sticla se imbina perfect pentru creearea unei atmosfere tineresti si nonconformiste caracteristice varstei si personalitatii beneficiarului.

 

 

 

 

Articole similare

Si o garsoniera poate fi incapatoare

casamea.ro

Trei culori la moda in orice sezon

casamea.ro

Ce uită românii să facă atunci când construiesc un șemineu

comunicat de presa

Lasă un comentariu

twelve − one =