Legislatie Solutii Constructive

Avantajele de a cumpăra un apartament în cartierul Catted

Achiziția unui apartament este o decizie importantă, care presupune să pui în balanță cele mai importante criterii pentru tine, cu avantajele și dezavantajele pe care le identifici la fiecare apartament vizionat.

Poate ai început deja să cauți și vrei să explorezi și alte alternative decât oferta de locuințe din zona lacului Herăstrău, zonele Iancu Nicolae, Sisești, Aviatorilor sau Străulești.

În zona Băneasa – Pipera, există un cartier rezidențial care are mari șanse să intre pe lista ta scurtă. E vorba de apartamentele din cartierul dezvoltat de Catted Residences. Cele 30 de apartamente se află într-un cartier rezidențial construit la cele mai înalte standarde, în armonie arhitecturală cu zona de vile dezvoltate în primele două faze ale proiectului.

Optând între cele două tipuri de apartamente

Blocul de apartamente are 4 etaje cuprinde 30 de apartamente realizate după cele mai noi tendințe în materie de arhitectură, design și finisaje. Apartamentele amintesc de aspectul caselor scandinave, fiind foarte luminoase și spațioase.

Un mare plus este faptul că poți opta pentru bucătărie open space, conectată cu living-ul, sau poți să o închizi. De asemenea, un avantaj deosebit pentru o persoană care locuiește într-un oraș dinamic ca București, este existența logiei în fiecare dintre cel 30 de apartamente, o zonă în care îți poți amenaja propriul sanctuar pentru relaxare, citit, hobby indoor sau, de ce nu, o mică grădină de apartament.

În acest cartier poziționat în nordul Bucureștiului, în Pipera, găsești apartamente de 2 camere, cu suprafață utilă de 67 mp, și apartamente de 3 camere, care au o suprafață utilă de 84 mp. Unul dintre cele mai importante avantaje al achiziției unui apartament în blocul Catted este faptul că în prețul final de vânzare este garantat și un loc în parcarea subterană pentru mașina ta. Descoperă mai jos și celelalte avantaje.

Apartamente spațioase și luminoase

Apartamentele din blocul Catted au fost proiectate pentru a optimiza la maximum spațiul util. Astfel ai mare libertate în amenajarea apartamentului, dar și zone suficiente să depozitezi. Starea de bine va domni datorită luminii naturale care pătrunde în toate încăperile.

Siguranța cartierului

Complexul este unul sigur pentru toți proprietarii datorită pazei constante. În cartierul Catted, copiii se joacă în siguranță căci accesul persoanelor care intră este atent monitorizat, nu există trafic, iar parcul verde și locul de joacă sunt spațiile comune preferate de cei mici și de adulți.

Largi spații verzi

Spațiile verzi câștigă teren în detrimentul zonelor mari betonate. Simți din plin energia pozitivă și aproprierea de natură pe oricare din aleile cartierului. Cei de la Catted au amenajat un parc verde de 1.000 mp, un loc perfect pentru socializare și pentru orele de joacă ale copiilor.

Aproprierea de serviciu

Alegerea unui apartament în acest cartier este perfectă în special pentru cei care lucrează în zona de business Dimitrie Pompeiu – Barbu Văcărescu – Băneasa. Te afli la doar 2 km de stația de metrou Pipera, deci poți să elimini multe minute sau chiar ore petrecute blocat în trafic.

Spații comerciale în vechinătate

Pe lângă aproprierea de birou, ești aproape și de zonele în care îți poți face cumpărăturile zilnice, săptămânale sau cele ocazionale. Locuind în Catted, vei fi la doar 400 m distanță de Pipera Plaza, astfel că de multe ori nu va mai fi nevoie să te urci în mașină pentru micile cumpărături.

Săli de sport aproape de casă

Simți nevoia de mișcare după ore multe petrecute la birou, dar când știi cât de complicat e să ajungi la o sală, motivația ta scade. Dacă ai să alegi un apartament în cartierul Catted, vei avea lângă casă WorldClass Pipera, la 400 m distanță, și Planet Swim & Gym, la numai la 100 m distanță. Și nici o scuză ca să nu faci mișcare.

Studiază în detaliu informațiile de pe Catted.ro și vei vedea dacă apartamentele de 2 sau de 3 camere corespund așteptărilor tale. Pune în balanță tot ce e important pentru tine ș alocă timp pentru o analiză temeinică – e o decizie importantă. Mult succes!

Related posts

Cum funcționează o casă? Află care sunt cele mai importante sisteme din locuința ta

Adina Meyers

Parter+Etaj: 195 mp

Adina Meyers

Siguranta electronica a afacerilor din Romania este intretinuta de servicii pentru proiectare sisteme de securitate

Adina Meyers