LifeStyle

Special event: VALENTINE`S DAY cu CHEF SCARLATESCU

Chiar daca pentru a-ti rasfata persoana iubita nu ar trebui sa ai o ocazie speciala, ziua de 14 februarie este un motiv in plus sa ii arati cat de mult tii la ea.

Anul acesta, de Valentine`s Day alege se iesi din tiparele unei cine romantice clasice si ofera-i o experienta de neuitat. La Jubile Concept ai in exclusivitate pentru aceasta ocazie o cina speciala, cu un meniu de preparate culinare semnat de celebrul Chef Catalin Scarlatescu!

Vezi detalii AICI: http://valentine.jubile.ro/

Special pentru acesta cina, Chef Scarlatescu iti pregateste un meniu inedit, un adevarat rasfat al simturilor, preparate testate de-al lungul timpului in bucatarie, desavasite cu elemente si combinatii de ingrediente din experientele culinare descoperite in calatoriile sale recente. Ocaziile si evenimentele la care Chef Scarlatescu gateste sunt rare asadar este momentul sa profiti. Vei avea parte de un meniu premium, perfect pentru o seara romantica!

Si pentru ca de la un eveniment care celebreaza dragostea nu pot lipsi dulciurile, completam meniul cu un Candy Bar ce se va integra perfect in cadrul romantic. Produsele rafinate pe baza de ciocolata si nu numai, cu decoruri spectaculoase in culoarea pasiunii, vor fi o adevarata incatare vizuala si gustativa!

Cina de la Jubile Concept este cadoul perfect atat pentru tine cat si pentru jumatatea ta. Cu atat mai mult cu cat locatia este intr-un cadrul natural deosebit, cu o gradina generoasa cu piscina, si are facilități de ultimă ora și cele mai bune servicii, precum si parcare privata si servicii de paza. Experienta va fi intregita de un show live cu cele mai cunoscute melodii de dragoste de care te poti bucura alaturi de persoana speciala din viata ta, intr-un decor romantic, special pregatit pentru cina de Valetine`s Day.

Combina arome, sunete si emotii pentru o experienta de Valentine`s Day memorabila!

Related posts

Top 5 motive pentru a face mai mult sport

Adina Meyers

Galbiorii, ingredientul secret Electrolux al lunii iulie

Adina Meyers

Din ocean, direct la tine în farfurie

Adina Meyers