LifeStyle

Inovații Häfele la cel mai important Târg internațional din domeniu, Interzum 2017

Häfele, lider în domeniul producției și comercializării de accesorii și feronerie pentru mobilier, precum și sisteme electronice de control al accesului, continuă să inoveze în industrie și anunță participarea la cel mai important Târg internațional din domeniu, Interzum 2017, ce va avea loc la Köln, Germania, în perioada 16-19 mai 2017.

„Motto-ul nostru pentru târg, „Mai multă viaţă pe m2”, furnizează soluții complete ce răspund la nevoile și tendințele din prezent. Confortul în spațiile mici, „Micro Living”, controlul inteligent și adaptarea la diversele situații din rutina zilnică, „Smart Home”, ne-au provocat să dezvoltăm răspunsuri adecvate ce vin în întâmpinarea clienților noștri cu soluții inovatoare.

La Târgul Interzum, vizitatorii vor putea vedea și „experimenta” noile produse, dar și modul în care mobilierul inteligent se adaptează și recreează spațiile. Noutatea momentului este Häfele Connect, aplicația mobilă prin intermediul căreia utilizatorul poate explora noi dimensiuni și interacțiuni cu mobilierul său, acestea fiind menite să contribuie calitativ la activitățile sale zilnice”, explică Directorul General, Rodica Popescu.

Standul Häfele este împărțit în trei părți tematice și cuprinzătoare, care se completează reciproc: Micro Living, Mobilierul inteligent întâlnește casa inteligentă, Tehnologia mobilierului – o perspectivă holistică.

Micro Living – Mai multă viaţă pe m2

Conceptul „Micro Living” inspiră o funcționalitate creativă și atrage atenția asupra noilor oportunități existente în industria mobilei. Acesta include o multitudine de idei de mobilier ce se încadrează în noua lume a spațiilor de locuit, în general cu suprafețe mai restrânse și din ce în ce mai scumpe. În timp ce pereții de separare ai camerelor dispar, iar spațiile de locuit fuzionează, importanța pieselor de mobilier crește, iar multifuncționalitatea lor devine imperios necesară. Pentru a ilustra direcția viitorului și o viață flexibilă, și în același timp confortabilă, Häfele prezintă două apartamente, cel al unui student și unul de serviciu, echipate cu mobilier modular în rețea – o idee inovatoare care aduce un suflu proaspăt industriei.

Mobilierul inteligent întâlnește casa inteligentă

Häfele Connect este nou sistem destinat gestionării eficiente a mobilierului și camerelor inteligente conectate în rețea. Dezvoltarea noii soluții a avut ca punct de plecare cunoscutul sistem cu LED-uri, Loox, destinat iluminării și sunetului ce se poate auzi din mobilă. Datorită funcționalității sale „plug & play” și a conectivității universale, orice piesă de mobilier poate fi ușor conectată la energie, chiar și pentru aplicații viitoare. Sistemul inteligent permite controlul mobilierului prin intermediul unei aplicații mobile și facilitează în cele din urmă gestionarea completă a încăperilor.

Tehnologia mobilierului – o perspectivă holistică

Tehnologia mobilierului devine forța inovatoare pentru noile tendințe în arhitectură. Aceasta creează premisele pentru o viață confortabilă zilnică în spații de locuit cu suprafețe mici și reușește să furnizeze valoare mobilierului prin flexibilitate și economia de spațiu. În acest context, Häfele are o viziune cuprinzătoare și holistică asupra noilor cerințe și oferă soluții și produse pregătite pentru viitor ce vin în întâmpinarea nevoilor actuale ale clienților.

Despre Häfele

Häfele este o companie internațională, condusă de membrii celei de-a treia generaţii a familiilor Häfele şi Thierer, cu sediul în Nagold, Germania. A fost fondată în 1923, iar în prezent serveşte industriei accesoriilor pentru mobilă, feroneriei arhitecturale şi a sistemelor electronice de control a accesului. Printre clienţii săi se numără cei din industria mobilei, producătorii de mobilier, distribuitorii de feronerie, arhitecţi şi designeri din peste 150 de țări din întreaga lume. Häfele dezvoltă și produce accesorii de feronerie și sisteme electronice de control al accesului în 6 fabrici în Germania și Ungaria. În exercițiul financiar 2015, Grupul Häfele a realizat venituri de 1,3 miliarde de euro, având peste 7.100 de angajați în 37 de filiale, și numeroase reprezentanţe în întreaga lume..

Related posts

Ultimate Autoclean, ingeniosul fier de calcat de la Tefal

Adina Meyers

Ferestre de mansarda Keylite

Adina Meyers

CONCURS: Ia-ti cadoul de la kika!

Adina Meyers