Amenajari Exterioare Balcon si terasa

Suporturi moderne pentru prosoapele din baia ta

Prezenta prosoapelor in orice baie este normala si necesara. Folosite la finalul procesului alocat ingrijirii igienei personale, acestea raman umede si prin urmare au nevoie de un loc care sa le permita uscarea. In caz contrar, pe langa mirosul neplacut pe care il acumuleaza daca nu beneficiaza de o buna uscare, prosoapele devin si sursa acumularii unor microbi, care ulterior vor intra in contact cu pielea noastra.

Va ofer cateva alternative ale clasicului cuier prezent in baie si atasat de regula, de usa care permite accesul in aceasta incapere. Un suport metalic sau realizat din lemn ( care obligatoriu trebuie tratat pentru a rezista la umezeala prezenta intr-o baie ), sprijinit de perete sau de sine statator, cu mai multe bare care sa asigure uscarea concomitenta a mai multor prosoape, poate fi o varianta pe care o puteti lua in calcul. Pentru un astfel de suport, este nevoie ca baie ta sa nu fie una foarte mica.

In cazul in care esti conditionat de un spatiu redus al baii, exista varianta unor suporturi metalice ( de la fier forjat pana la tevi de cupru ), ancorate in tavan sau fixate de perete. Acestea se pot prezenta sub forma unor bare, cercuri sau alte forme geometrice si pot fi amplasate chiar deasupra cazii, pentru a facilita accesul la prosoape.

Daca esti genul care prefera sa bricoleze cate putin in timpul liber, cu ajutorul unor bare de lemn si putina piele, poti realiza suporturi pentru prosoapele tale, pe care le poti fixa de perete sau tavan, dand baii tale o nota a stilului nordic sau industrial.

Date contact: Flavia Lorena Irimescu – decorator interioare, telefon: 0747.666.473

Related posts

Cum construieşti pas cu pas o pergolă?

Lucia Lazar

Cum să ai o grădină frumoasă toamna

Adina Meyers

Trucuri si ponturi pentru amenajarea gradinii

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe