LifeStyle

Lansarea celui mai mare showroom de pavele, la împlinirea a 10 ani Elis Pavaje, Stoenești

Elis Pavaje a deschis joi, 8 iunie 2017, la Fabrica Stoenesti, in cadrul unui eveniment festiv, cel mai mare showroom de pavele din Romania. Evenimentul a vizat de asemenea, sarbatorirea a 10 ani de la constructia fabricii si a avut loc cu participarea a circa 100 colaboratori din presa, distribuitori, montatori, arhitecti, studenti ai Universitatii de Arhitectura si Urbanism, Ion Mincu.

"Ne bucuram sa va avem alaturi de noi la acest moment aniversar, 10 ani de la deschiderea fabricii Stoenesti. Am atins in acelasi timp o varsta a maturitatii, de 26 ani de la infiintarea companiei si ne bucura faptul ca dupa primii ani grei de pionierat,  acum produsele noastre sunt bine cunoscute si foarte solicitate. Motiv pentru care, in luna Iulie, urmeaza sa deschidem cea de-a treia fabrica Elis Pavaje, la Secuienii Noi, in judetul Neamt.  Speram in acest fel, sa putem raspunde prompt tuturor cererilor din piata.” a declarat dl Emil Gota, director general Elis Pavaje.

"Showroomul de pavele si mobilier de gradina de la Fabrica Elis Pavaje, Stoenesti (Prahova), pe care-l deschidem azi clientilor, a fost gandit pentru a reprezenta o sursa de inspiratie pentru amenajarea spatiilor exterioare, rezidentiale, comerciale sau publice” a mentionat Bianka Dobre, director marketing Elis Pavaje.

”Intentia de a aduce noi produse si noi idei de amenajare, in showroom, a aparut in 2016, iar modalitatea de realizare a fost gandita prin intermediul unui concurs de idei, realizat in colaborare cu studentii si absolventii Universitatii Ion Mincu. Se implineste un an de la finalizarea acestui concurs realizat in parteneriat cu Facultatea de Urbanism si Asociatia Absolventilor Urbanisti si Peisagisti din Romania, concurs la care au participat 12 echipe si s-au acordat premii in valoare neta de 1.000 de euro. Concursul a vizat obtinerea unor propuneri de extindere si reamenajare a unui showroom de cca 3.000 de mp, care sa includa idei pentru spatii publice, idei pentru spatii rezidentiale, parcare masini si loc pentru biciclete.

"Dorim sa oferim clientilor nostri idei noi, posibilitati variate de amenajare a spatiilor, fie ca e vorba de alei, curte,  terasa, amenajari in panta, garduri sau ziduri .  In cei 3000 de mp de showroom de la fabrica Elis Pavaje, Stoenesti  puteti gasi toate produsele din gama Premium Elis Pavaje, unele dintre ele, regandite intr-o noua solutie de amenajare, precum: jardinière, focare, banci.”, a mai adaugat Bianka Dobre, director de marketing Elis Pavaje.

In spatiul de prezentare nou deschis se pot vedea si cele mai noi produse, lansate in Mai 2017: pavelele Arena D7 si Urbana D7 , cu dimensiuni 60x30x6 cm, recomandate pentru trafic de max 3.5 to si Arena P8 cu dimensiuni  50x50x8 cm, recomandat pentru trafic greu redus.  Suprafata produsului Arena, cu aspect de nisip spulberat, va va duce cu gandul la mare, la vacanta.  Produsul Urbana este ideal pentru amenajari cu aspect contemporan, minimalist.

Odata cu lansarea acestui showroom, Elis Pavaje le ofera clientilor care achizitioneaza produse din showroom un discount de 20% pentru orice achizitie, campanie valabila in perioada 12 – 26 iunie.

Related posts

Albinele ne-au dus în top. România a devenit cel mai mare producător de miere din UE

Adina Meyers

Fructele şi legumele consumate în extrasezon, un pericol pentru sănătatea noastră. Recomandările nutriționiștilor

Adina Meyers

Macro-important pentru organism

Adina Meyers