LifeStyle

Incepe Targul Imobiliar National: oferta completa de locuinte a toamnei 2014

Editia de toamna 2014 a Targului Imobiliar National – tIMOn incepe joi, 16 octombrie 2014, in Piata Constitutiei din Bucuresti, cu cea mai mare oferta de locuinte din Romania, mai bine de 30% dintre acestea fiind reprezentate exclusiv la acest targ. Peste 200 de ansambluri rezidentiale vor fi promovate la editia din aceasta toamna a tIMOn, cele mai multe situate in zone centrale si semicentrale, dar si periferice din Bucuresti, precum si din afara Capitalei, inclusiv la malul marii.

Cei care vor sa cumpere o locuinta vor avea la dispozitie o oferta de circa 10.000 de unitati noi si vechi, apartamente si vile finalizate sau in curs de finalizare, cu preturi pornind de la 22.000 (pentru o garsoniera in Soseaua Oltenitei din sectorul 4 al Capitalei). Apartamentele cu doua camere vor fi scoase la vanzare cu sume incepand de la 33.000 de euro (tot in sectorul 4), in timp ce pretul minim pentru locuintele tricamerale va fi de 52.000 de euro. In cealalta extrema, cea mai scumpa locuinta din targ se afla pe bd Primaverii, are 16 camere si costa 950.000 euro.

Oferte extreme

Cea mai ieftina locuinta din targ nu este, la aceasta editie, o garsoniera, ci o casa de 100mp. Aceasta costa 18.000 € si este construita, pe structura metalica, de RugVity Home. Casa va fi expusa, in marime naturala, in curtea tIMOn, pe toata durata expozitiei.

La malul marii se pot achizitiona locuinte in proprietate periodica, pe o perioada de minim 7 zile/an si ‘pentru totdeauna ca numar de ani, la preturi incepand cu 4000 de euro’, dupa cum ne-au declarant reprezentantii ansamblului din localitatea 23 august.

Portalul titirez.ro a pregatit “masina de bani”, vizitatorii standului din cadrul tIMon avand posibilitatea de a castiga bani pe loc.

Editia de toamna 2014 a tIMOn- Discounturi de peste 10%, dar preturi usor mai mari fata de primavara

Fata de editia din primavara a tIMOn se observa o usoara crestere a preturilor minime la care sunt scoase la vanzare locuintele din Bucuresti, dar si o prezenta mai activa a dezvoltatorilor cu proiecte de mici dimensiuni, de pana in 200 de unitati.

Zona de sud ramane cea mai ieftina, in conditiile in care aici preturile pornesc de la 22.000 de metri patrati (o garsoniera) si ajung la un maxim de 140.000 de euro pentru o vila.

In cartiere precum Vitan, preturile se situeaza in jurul a 70.000 de euro, in Cotroceni minimul este de circa 50.000 de euro, in Titan de 56.000 de euro, in Pipera o garsoniera se vinde si cu 47.400 de euro, iar in Tineretului preturile sunt cuprinse intre 55.000 si 120.000 de euro.

„Cartierele traditionale din Bucuresti sunt cel mai bine reprezentate la editia din aceasta toamna a tIMOn, ceea ce arata ca dezvoltatorii au urmat cererea, care vizeaza in special aceste zone. Tineretului, Vitan, Militari, Berceni sunt doar cateva din cartierele Capitalei unde dezvoltatorii au construit locuinte, acestia concurand cu oferta de pe piata veche prin preturi si calitate mai competitive”, spune Vlad Vlasceanu, director tIMOn.

Oferte

Organizatorii tIMOn vor aduce si de aceasta data solutii alternative de locuinte, discounturi semnificative. Astfel, RugVity HOME prezinta locuintele din structura metalica usoara, adaptabile cerintelor oricarui client, oricarei arhitecturi, pentru orice amplasament.

Datorita sistemului si tehnologiei inovatoare, posibilitatile sunt aproape nelimitate, aceste profile fiind potrivite pentru construirea caselor unifamiliale, duplexurilor, caselor insirate, caselor sociale, intr-un timp foarte scurt si cu un cost redus fata de alte sisteme de constructie.

In acest caz, pretul porneste de la 180 de euro/mp construit si ajunge la 350 de euro/mp/construit, ceea ce inseamna ca pentru o casa de 100 de metri patrati consturile de constructie pornesc de la 18.000 de euro.

Reducerile de pret si diversele facilitati oferite de catre dezvoltatori sunt si in acest an un motor principal in atragerea cumparatorilor. Dezvoltatorii propun in acest sens reduceri de preturi pe parcursul expozitiei care depasesc si 10% din pretul de listare. De asemenea, expozantii ofera o serie de facilitati vizitatorilor targului. Astfel, dezvoltatorul Adama va avea in cadrul standului, o rama interactiva tip LCD prin intermediul careia vizitatorii vor putea vedea si testa singuri proiectele Adama si calitatea lor. Totodata, vizitatorii care vin la targ insotiti de cei mici ii pot lasa pe acestia la coltul de joaca special amenajat in cadrul standului Adama.

Din categoria discounturilor oferite de dezvoltatori amintim pe cei ai ansamblurilor Central Garden Residence si Central Apartments Tineretului, care ofera discounturi de 5000 €: primul pentru orice tip de apartament, cel de-al doilea pentru apartamente cu 2 si 3 camere.

La cel mai mare targ imobiliar din Romania vor participa peste 100 de companii imobiliare – dezvoltatori, agentii, brokeri, companii de consultanta, 30% dintre ei cu oferte exclusive prezente doar la tIMOn – iar organizatorii au pus gratuit la dispozitia inventatorilor romani un spatiu de 16 metri patrati unde isi pot promova proiectele. Targul va fi deschis de joi 16 octombrie pana duminica, 19 octombrie, in Piata Constitutiei din Bucuresti, intre orele 10.00 si 20.00.

 

Related posts

Decor si ambianta haute couture

Adina Meyers

Bulgaria reduce la jumătate prețurile pachetelor all inclusive pe litoral, de la 1 septembrie

Adina Meyers

„Ziua usilor deschise” la Pinum Doors&Windows

Adina Meyers