Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Începând cu 1 aprilie, la LEROY MERLIN poți achiziționa covoare din lână, la prețuri de la 89 lei!

Colecția covoarelor din lână de la LEROY MERLIN combină culori și modele pentru un efect de impact care va personaliza cu ușurință orice amenajare. Ultimele bucăți din această colecție sunt disponibile în patru dimensiuni diferite pe categorii de preț: 89 lei, 169 lei, 299 lei și 449 lei, pentru dimensiuni de la 70x140cm la 200x290cm.

Colecția este potrivită tuturor gusturilor, culorile predominante ale covoarelor fiind naturale și versatile (gri, bej, crem, alb, maro), constituie un echilibru între nuanțele calde și reci din încăpere.

Imprimeurile sunt reprezentate de geometrii simple și modele etnice care se armonizează fără efort cu piese decorative din stiluri diferite (clasic, future, nature și multe altele).

Covoarele de lână sunt definiția confortului la superlativ. Datorită fibrelor naturale din care sunt confecționate, aceste covoare reduc pierderile de căldură și au proprietăți de izolare a zgomotelor.

Covoarele din lână au o rezistență crescută pentru traficul intens și uzură, sunt ușor de curățat și pot fi amplasate fără griji în apropierea șemineelor sau în încăperile cu încălzire în pardoseală.

Acestea sunt potrivite pentru orice încăpere, datorită standardelor ireproșabile ale materialelor folosite.

– Covorul din lână pentru living

Livingul este unul dintre cele mai populare locuri din casă, fiind intens circulat de toată lumea. Din acest motiv, alegerea ideală pentru living ar fi un covor cu un model elaborat care va da un plus de spectaculozitate decorului.  

 

– Covorul din lână pentru dormitor

Pentru dormitor este indicat un covor într-o cromatică ponderată pentru o atmosferă îmbietoare și relaxantă.Cele mai populare nuanțe sunt cele naturale: maro, bej și gri.

 

***

Despre LEROY MERLIN

LEROY MERLIN este liderul european al pieței de bricolaj, cu o istorie de peste 90 de ani ca retailer specializat pe construcții, decorațiuni și grădinărit. Companie inovatoare din cadrul ADEO, LEROY MERLIN deține aproape 500 de magazine în 13 țări din Europa, Asia, Africa și America de Sud și aproape 88.000 de colaboratori.

Aflată într-un progres constant, compania ADEO a devenit cea mai mare companie franceză de pe piața internațională. În prezent, companiile grupului ADEO sunt recunoscute peste tot în lume prin numeroasele premii “Great Place to Work Institute”.

În România funcționează 17 magazine LEROY MERLIN, cu peste 2000 de angajați în 13 orașe: București, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiești, Brașov, Constanța, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș, Bacău, Iași, Timișoara și Oradea.

Related posts

Casa mica si confortabila

Adina Meyers

Robotul de bucatarie – un ajutor de nadejde pentru tine

Adina Meyers

Decor in stil frantuzesc pentru casa ta

Adina Meyers