LifeStyle

7 evenimente recomandate pentru weekend

Toamna se numara evenimentele importante, iar daca nu ne credeti pe cuvant, cititi mai jos recomandarile noastre. Cu siguranta daca nu aveti planuri in acest final de saptamana o sa aveti weekend-ul plin dupa ce cititi acest articol.

11 septembrie este prima zi de evenimente organizate in cadrul Zilelor Muzeului Taranului. Vom avea expozitii, targ de icoane, conferinte, filme si muzici traditionale.

Pe 12 septembrie incepe BalKaniK! Festival care are loc pana pe 14, in Gradina Uranus din Bucuresti. Pe lista cu invitati avem Shantel & Bukovina Club Orkestar, Kiril Djaikovsky ft. TK Wonder & Ghetto Priest, Mahala Rai Banda sau Django Lassi ori Balkan Taksim.

Fest pe Lipscani aduna 12 manifestari artistice, dintre care 10 spectacole de teatru si doua filme, pe parcursul a 10 zile. In tot acest timp sunt asteptati peste 5000 de spectatori, pentru care Teatrul de pe Lipscani a pregatit numeroase surprize, printre care si cateva momente de teatru stradal, pentru atragerea unor potentiali noi spectatori pentru stagiunea urmatoare.

13 poarta noroc biciclistilor. Asociatta Green Revolution organizeaza a patra editie a BikeFest, cel mai mare eveniment dedicat biciclistilor urbani, organizat in Parcul Izvor din Bucuresti.

Tot pe 13, tot intr-un parc (Tineretului) se organizeaza Festivalul Deltei. Mancare buna, traditii si povesti frumoase ni se pregatesc, asadar haideti la o plimbare in parc si opriti-va si la festival.

Daca aveti chef de sport si culori, atunci trebuie sa ajungeti duminica, 13 septembrie, la The Color Run pe soseaua Kiseleff.

Ultimul eveniment recomadat, dar nu cel din urma, este City Forest, care isi are startul tot pe 13 septembrie. La Casa Universitarilor avem targ handmade, fashion & art, workshopuri, expozitie foto, proiectie video, concerte, terasa cu mancare, spatii de relaxare, mese de ping pong, concursuri si instalatii.

Cititi mai multe informatii pe Getlokal.ro.

 

Related posts

Societatea Română de Epidemiologie, în alertă! Roagă populaţia să respecte măsurile

Adina Meyers

Cinema în Aer Liber continuă cu încă șase filme între 4 – 9 septembrie

Adina Meyers

Beneficiile oxigenului activ din aerul pur pentru frigiderul tau

Adina Meyers