Amenajari Exterioare

In 2010 mobilierul de livingul se muta in gradina

In ceea ce priveste mobilierul, si acesta se pliaza pe ambianta propusa pentru gradina si terasa anului 2010, si anume, confort si relaxare alaturi de design sporit, materiale naturale si un plus de lux. Mobilierul este de sedere de living dar si dining, in aceste zone putandu-se desfasura activitati de relaxare specifice unor astfel de functiuni.

Acest mobilier se poate muta pe perioada vremii rele in interior, de aceea mai poarta denumirea de mobilier In-Out. Pe de alta parte, fiind tratat, in cele mai multe cazuri, cu lacuri speciale pe baza de apa, este rezistent la umezeala si apa.

Culori ca moca sau capucino sunt folosite cu predilectie, ca si materialele high tech si cele naturale (in special lemnul tropical), care inlocuiesc cu succes plasticul. Culorile moi ale mobilierului se combina cu cele ale accesoriilor care, in acest caz, pot fi tari ca: rosu, verde etc. Se remarca deasemenea cresterea popularitatii mobilierului modular care poate fi aranjat pe orizontala sau pe verticala in functie de necesitati precum si a pieselor speciale – sezlong-uri, hamace, paturi cu baldachin etc. In combinatie cu accesorii elegante (pasmanterie, de exemplu), obiecte de arta, plante (cele mediteraneene sunt si cele mai apreciate) si flori cât mai colorate si inmiresmate, acestea ofera o reala ambianta de relaxare. 

Related posts

Și grădina ta are nevoie de mobilier

Adina Meyers

Romanii prefera gradini in stil rustic sau mediteranean

Adina Meyers

În Constanţa: o casă cu două curţi foarte bine amenajate

Adina Meyers