LifeStyle

Domotex Hanovra 2010

In perioada 16-19 ianuarie 2010 va avea loc, la Hanovra, o manifestare care a devenit din ce in ce mai importanta in domeniul de interior: este vorba de targul Domotex.

Un punct central de intalnire a bransei internationale a pardoselilor, in care se vor regasi factorii de decizie la nivel mondial cu expozanti din peste 60 de tari.

Oferta Domotex cuprinde: covoare (manuale), covoare si mochete (mecanice), pardoseli textile si flexibile, fibre, fire textile si tesaturi, parchet si pardoseli din lemn, pardoseli laminate, piatra naturala, ceramica, tehnologie de aplicare si intretinere a pardoselilor. Deasemenea este de remarcat faptul ca 70% din vizitatori provin din managementul de top.

De pe acum se poate remarca faptul ca aici se vor fi prezente tendintele de maine in domeniu, precum si internationalitatea crescuta: 80% din expozanti provin din afara Germaniei.

Multiplele evenimente speciale si forumuri, precum si congresul international de arhitectura contractworld.congress insotesc si accentueaza spectrul larg al manifestarii.

O importanta speciala este acordata covoarelor, inclusiv celor realizate manual (se organizeaza si un concurs special cu “cel mai frumos covor lucrat manual”, cu premii inseminate), precum si placilor ceramice.

Informatii suplimentare: Luminita Constantin, Reprezentanta Deutsche Messe in Romania, Camera de Comert si Industrie Romano-Germana, tel.: 021-207.91.64, fax: 021-223.10.50, e-mail: constantin.luminita@ahkrumaenien.ro

Related posts

Gustul purității, recunoscut la nivel internațional

Adina Meyers

“Cerem desemnarea Industriei Farmaceutice drept Domeniu Economic Strategic de Interes National”

Adina Meyers

Licitatie Artmark in luna septembrie

Adina Meyers