LifeStyle

Imbinarea perfecta dintre clasic si modern, la standul Delta Studio de la BIFE

Anul acesta, Salonul International de Mobila si Accesorii BIFE SIM s-a bucurat de un real succes in randul vizitatorilor. Cei care au vizitat standul de 120 mp al Delta Studio au apreciat calitatea mobilierelor expuse si creativitatea arhitectilor care le-au conceput. Standul a fost impartit in 3 parti.

Bucataria Tamed Nature cu fronturi din MDF vopsit cu finisaj lucios alb si turcoaz impreuna cu cele doua blaturi, unul din solid surface alb si unul din stejar masiv, a captat atentia vizitatorilor, designul si accesorizarea fiind ultra-moderne.

Bucataria clasica Marquise a fost pe gustul celor care vor ca spatiul sa emane un aer familiar, un fel de “bucataria din povesti” a persoanelor moderne. Este realizata din lemn masiv de stejar, executia detaliilor fiind impecabila.

Cat priveste ultima parte, cea a mobilierelor de baie, au fost expuse 7 concepte, 3 dintre ele participand anul acesta si la Targul International de Mobila de la Milano. Pentru mobilierul Otono a fost creat un ambient special cu parchet ceramic si o cada de krion ce a atras privirile vizitatorilor.

Delta Studio si-a propus sa participe la cele mai importante targuri nationale si internationale de profil, promovand astfel designul si executia realizate in Romania si pe tinerii arhitecti care doresc sa-si vada proiectele materializate.

Related posts

„Maraton pe tocuri”

Adina Meyers

Un Crăciun delicat şi tandru în mijlocul familiei

Adina Meyers

Noul Persil 360° Complete Clean, soluția completă pentru rezultate perfecte*

Adina Meyers