Amenajari Exterioare Balcon si terasa

Igiena, calitate si simplitate in baia ta cu rezervorul de WC incastrat

Decorarea unei bai cu obiectele sanitare potrivite atat din punct de vedere estetic cat si din punct de vedere functional poate fi dificila, deoarece trebuie analizat spatiul disponibil, designul dorit, functiile oferite de un anumit produs si nevoile personale.  Obiectul esential in orice toaleta este rezervorul wc. Daca spatiul din aceasta incapere este unul restrans, atunci ai la indemana solutia alegerii unui rezervor wc incastrat care va folosi optim spatiul de care dispui.

Totul trebuie gandit in asa fel incat sa se potriveasca cu bugetul disponibil.

Avantajele unui rezervor wc incastrat

Magazinele specializate ofera o gama cuprinzatoare de rezervoare incastrate pentru wc, lavoar sau bideu. Avantajele unui astfel de obiect sanitar care are montaj incastrat in perete sunt urmatoarele:

– Ofera un aspect placut si modern baii: datorita tipului de montaj rezervorul nu va fi deloc vizibil, fiind ascuns in perete sau dupa o masca, iar singurul element la vedere este butonul de activare a apei. Baia ta va avea un aspect simplu si elegant, iar vasul de toaleta va arata deosebit deoarece in general este suspendat;

– Baia va parea mai spatioasa: aceste tipuri de rezervoare au fost inventate initial pentru spatii comerciale, restaurante, aeroporturi, locuri publice in general, insa au inceput sa devina populare si in locuinte. Montajul in perete va ascunde acei centimetri in plus pe care rezervorul i-ar fi ocupat;

– Mentinerea curateniei este mai usoara: fiind suspendat vasul de toaleta, este mult mai usor sa avem acces la podea pentru a putea curata eficient intreaga baie;

– Durabilitate ridicata a vasului de toaleta: pentru ca este un vas suspendat, producatorii au lucrat la rezistenta acestuia, astfel ca poate tolera pana la cateva sute de kilograme;

– Zgomotul este redus: datorita montarii in perete, zgomotul de multe ori deranjant al unui rezervor este mascat;

– Vei avea acces la instalatie foarte usor, in cazul unei defectiuni. Trebuie doar scos butonul de activare pentru apa;

– Mentine baia igienizata: un rezervor incastratat are vizibil un singur buton, iar acesta este tratat antibacterii, astfel incat tu sa te bucuri de igiena pentru un timp cat mai indelungat.

Rezervoare incastrate de calitate

Rezervoarele incastrate complimenteaza orice baie, fie ca spatiul disponibil este redus sau extrem de generos.

Rapid SL pentru WC Grohe este un rezervor cu suport vertical pentru vasele WC, cu instalare pe perete, cu cadru de otel si cu o capacitate de 6 – 9 litri. Are avantajul de a fi izolat impotriva condensului si de a economisi apa prin existenta a trei moduri de evacuare: spalare scurta, spalare lunga sau start/stop.

Rezervor incastrat wc Grohe Rapid Sl este un alt rezervor performant care se poate monta in picioare, perete sau in pereti de compartimentare, cu o capacitate de 6 – 9 litri, cu trei moduri de activare a apei, iar zgomotul produs nu este deranjant.

Descopera aici rezervorul potrivit

Pentru o combinatie ideala intre design modern si tehnologie inovatoare, alege produsele marca Grohe comercializate in magazinul online baterii-lux.ro. De la accesorii bucatarie pana la obiecte sanitare esentiale in orice casa, Grohe este partenerul tau de incredere atunci cand cauti calitate durabila si modernitate.

In Romania, marca germana Grohe este reprezentata in locatia Baterii-Lux din Bucuresti.

Pentru a-ti moderniza casa cu cele mai noi tehnologii din domeniul armaturilor sanitare, acceseaza aici  acum platforma online a firmei.

Related posts

Idei pentru biroul de acasă

Adina Meyers

Cum să amenajezi un iaz în curte

Adina Meyers

In tendinte – living room-ul din curte

Adina Meyers