Baile cu suprafete mici par foarte putin ofertante din punctul de vedere al posibilitatilor de depozitare. Din fericire, chiar si in aceste incaperi minuscule pot fi create spatii de depozitare atragatoare si practice. In randurile urmatoare va oferim cateva propuneri.

1. Polita deasupra usii

Pe o astfel de polita se pot pastra multe lucruri care nu au loc un dulapuri: sulurile cu hartie igienica, cutii cu produse de curatat sau accesorii de baie cu utilizare rara.

2. Rafturi realizate din lazi vechi

O solutie de depozitare economica consta in montarea unor lazi vechi (sau cutii, cosuri etc.) pe perete, in care sa fie pastrate prosoapele, produsele de ingrijire si/sau produsele cosmetice.

3. Sertare cu separatoare

Daca produsele de ingrijire sunt mereu in dezordine, creati separatoare in sertarele mobilierului. In acest fel, va puteti depozita produsele de ingrijire in ordine, pe categorii si usor de gasit.

4. Cosuri suspendate

In cazul in care dulapurile devin neincapatoare, puteti agata pe unul dintre pereti cosuri din sarma. Cosurile reprezinta un extraspatiu de depozitare util si usor de creat.

5. Spatiul de sub chiuveta

Incorporati lavoarul de la baie intr-un dulap, in interiorul caruia sa pastrati produsele de ingrijire.

6. Sertare de perete

Daca baia este prea mica pentru a integra un corp de mobilier, montati cateva rafturi (in forma de sertare) pe unul dintre pereti. 2-3 rafturi de acest tip (unul deasupra altuia) va suplini un corp de mobilier clasic.

7. Mini raft

Montati un mic raft deasupra suportului de hartie igienica. Pe acest raftulet se pot pastra multe maruntisuri utile, de la produse cosmetice si pana la telefonul mobil, pentru situatiile in care este necesar sa il aveti in preajma.

8. Spatii de depozitare ascunse

Intr-o baie mica, oglinzile sunt de mare ajutor, avand un efect de marire optica a spatiului. In plus, o astfel de oglinda poate “ascunde” un spatiu de depozitare generos pentru produsele de ingrijire.

9. Organizatoare create din borcane

Organizatoarele-borcane reprezinta o solutie foarte simpla si practica de pastrare a produselor de spalat sau de ingrijire. Tot ce trebuie sa faceti este sa montati in perete o bara din metal sau lemn pe care sa fixati 3-4 borcane (sau recipiente special cumparate din supermarket). In ele puteti pastra dischete demachiante, bete de urechi, sapunuri etc.

Sursa foto: www.pinterest.com

 

 

 

 

 

                 

 

Related posts

Elemente moderne şi vintage într-un apartament inedit

Adina Meyers

Conceptele nordice KUMA pentru proiectele rezidențiale

Adina Meyers

Mobilierul pictat – ultimul trand

Adina Meyers