LifeStyle Recomandat de Editor

Ai nevoie sa efectuezi o reincarcare Telekom? Alege Re-Incarcare.ro!

Persoanele care opteaza in prezent pentru cartelele PrePay cunosc deja avantajele acestora.

Minute si SMS-uri gratuite in retea, sute de minute nationale, zeci de Gb de trafic de date mobile si multe alte beneficii sunt incluse in oferte foarte avantajoase, care pornesc de la cativa Euro!

Insa, fata de cei care detin un abonament la unul dintre operatorii de telefonie mobila din Romania, posesorii de cartele PrePay trebuie sa isi reincarce creditul lunar atunci cand acesta expira sau este consumat.

Exista mai multe metode de reactualizare a creditului, precum cumpararea acestuia de la supermarketuri sau direct de la ghiseele operatorilor. Insa de ce ai face acest lucru, cand poti efectua o reincarcare Telekom, Vodafone sau Orange online?

Poti folosi platforma pentru a reactualiza creditul, indiferent de operator

Pe langa site-urile oficiale ale operatorilor, exista acum si alternative, precum platforma pentru reincarcare Telekom, Orange sau Vodafone Re-Incarcare.ro! Exact, poti folosi aceasta platforma pentru a reactualiza creditul, indiferent de operator, si fara a trebui sa iti faci un cont! Astfel, poti efectua orice tip de reincarcare atat pentru tine, cat si pentru cei apropiati!

Cea mai recent infiintata companie de telefonie mobila

Fiind cea mai recent infiintata companie de telefonie mobila pe teritoriul Romaniei, Telekom a intrat pe piata nationala la finele anului 2014, preluand fosta infrastructura a retelei RomTelecom, dar si clientii fostului operator Cosmote.

 

Astfel, daca doresti sa efectuezi o reincarcare Telekom, alege Re-Incarcare.ro!

Avantajele sunt clare. In primul rand, poti reactualiza creditul atat pentru Telekom, cat si pentru cartele PrePay in alte retele, fara a fi nevoit sa iti faci cont. In al doilea rand, acest lucru poate fi facut rapid si cu usurinta, deoarece platforma Re-Incarcare.ro are o interfata deosebit de prietenoasa cu utilizatorii.

Poti efectua o reincarcare Telekom de oriunde ai fi, chiar si in afara tarii

Mai mult, poti efectua o reincarcare Telekom de oriunde ai fi, chiar si in afara tarii, pentru cei dragi ramasi acasa, dar si invers, in cazul in care un apropiat a ramas fara credit pe meleaguri straine! De asemenea, toate tranzactiile operate pe Re-Incarcare.ro sunt 100% sigure. Deoarece sunt folosite metode avansate de criptare si stocare a datelor pe servere securizate!

reincarcare Telekom

Sa nu uitam nici de super-bonusurile oferite la fiecare reincarcare Telekom operata pe Re-incarcare.ro:

 

  • 5-10.99 Euro – 50 min + 50 SMS in retelele Telekom, 1 GB trafic de date in prima luna;
  • 11-15.99 Euro – 50 min + 50 SMS in retelele Telekom, 1 GB trafic de date in prima luna;
  • 16-24.99 Euro – 50 min + 50 SMS in retelele Telekom, 1.5 GB trafic de date in prima luna;
  • 25-100 Euro – 50 min + 50 SMS in retelele Telekom, 2 GB trafic de date in prima luna.

 

Ce trebuie sa faci pentru a-ti reactualiza creditul pe Re-incarcare.ro?

 

Totul este foarte simplu!

Intra pe site, unde chiar pe prima pagina, in partea stanga, vei intalni un formular. Alege inainte de toate operatorul, apoi optiunea cu care reincarci sau suma, in cazul in care soliciti credit PIN. Introdu numarul de telefon pentru care faci reincarcarea, precum si o adresa valida de e-mail pentru confirmarea platii. Bifeaza apoi casuta cu “termeni si conditii”. Apasa pe butonul Re-Incarca!

 

Dupa acest pas, vei fi condus in partea a doua a tranzactiei. Va trebui sa introduci datele necesare platii online! Apoi, in doar cateva momente, creditul tau va fi reincarcat cu suma aleasa!

 

Ai vazut cat de usor este?

Oricine poate efectua o reincarcare Telekom, Orange sau Vodafone pe site-ul Re-Incarcare.ro. Foloseste si tu acest serviciu rapid si facil si nu uita sa-l recomanzi si apropiatilor, pentru a beneficia si ei de confortul de a-si putea reincarca oricand creditul, in doar cateva momente!

Related posts

NOU în România: hotel plutitor pe Dunăre

Adina Meyers

Consumabile HoReCa igienice pentru hoteluri si catering

Adina Meyers

Cum sa-ti faci ghivece de flori frumos colorate din boltari

Adina Meyers