Amenajare baie

Idei de rafturi pentru baie: 6 moduri de depozitare

Maximizati-va stilul si spatiul de depozitare cu aceste idei de rafturi pentru baie …

Cele mai bune idei de rafturi sau alternative de depozitare pentru baie trebuie sa adauge atat stil cat si utilitate spatiului.

Indiferent de spatiul de care dispuneti, rafturile sunt o modalitate excelenta de a depozita, produse de infrumusetare si accesorii decorative.

Utilizati spatiul vertical

Chiar si pentru cele mai mici bai, agatati rafturi inalte pentru o solutie inteligenta de depozitare. Deoarece nu poate fi accesat zilnic, folositi spatiul suplimentar de sus pentru a afisa decor plante si articole de toaleta suplimentare. Chiar si cateva prosoape rulate se pot adauga acolo pentru a oferi o atmosfera de spa.

Puteti adauga elemente din stilul rustic

Un raft plutitor din lemn reconditionat este completarea perfecta a peretelui din baie. Daca sunteti pasionati ai acestui stil de amenajare interioara este modul perfect prin care va puteti bucura.

Creati o atmosfera de lux cu o tava pentru cada

O tava eleganta pentru cada este indispensabila pentru cei care iubesc baile lungi. (iar cei care nu fac asta, s-ar putea sa va convinga.) In loc sa aprindeti lumanari pe marginea cazii, riscand dezastrul, aceste modele inteligente au un loc dedicat pentru toate.

Asezati tava peste cada si adaugati paharul de vin, cartea, prosopul si cateva lumanari pentru ambianta. Este un gest simplu, fara efort, care creeaza o experienta cu adevarat somptuoasa.

Adaugati un raft independent

Daca aveti putin mai mult spatiu cu care sa lucrati, un raft independent este o modalitate minunata de a va organiza accesoriile pentru baie, adaugand in acelasi timp un plus de stil. Pentru a evita o multime de articole de toaleta aglomerate, cosurile elegante de depozitare sunt recomandarea noastra. Alegeti o tema de coordonare, cum ar fi estetica alb-negru a acestui design.

Utilizati partea superioara a rafturilor pentru a afisa decorul si obiectele pe care nu le veti folosi des.

Optati pentru creativitate

Pentru ideile de rafturi de baie pe care doriti sa le utilizati si pe post de decor, alegeti un stil care are o silueta sculpturala. Pentru o estetica mai contemporana, un raft rotund deschis ofera atat functionalitate, cat si interes vizual. Folositi-l pentru a afisa atat necesitati, cat si decoruri – cum ar fi amestecul de prosoape, lumanari si plante.

Folositi un raft deasupra toaletei

Rafturile de la toaleta sunt eroii nemaipomeniti ai proprietarilor de bai mici. Stim ca este posibil sa nu fie cea mai fermecatoare optiune, dar este o idee excelenta de organizare pentru baie. In acest fel puteti adauga spatiu in mod ascendent fara a face gauri in perete.

Related posts

Omnires – Colecția Ovo M+

Adina Meyers

25 idei de creative. Cum poti utiliza tapetul in baie

Adina Meyers

Conceptele nordice KUMA pentru proiectele rezidențiale

Adina Meyers