Amenajare baie Practic

Cum putem optimiza salile de baie prin alegerea unor accesorii baie utile si moderne?

Procesul de decorare a unei sali de baie sau actualizarea anumitor elemente existente implica adaptarea acesteia la stilul tau de viata si intreaga estetica a locuintei.

Nu de putine ori integrarea unor accesorii baie creeaza efectul unei sali de baie elegante, accesoriile din inox si sticla fiind potrivite oricarei nuante aplicate pentru vopsirea incaperii. 

Recomandari pentru optimizarea spatiilor sanitare

Nu toate locuintele sunt prevazute cu sali de baie spatioase, pe care proprietarii sa le transforme conform reclamelor si sugestiilor de prezentare propuse in cadrul reclamelor.  

De aceea, in cazul unui spatiu restrans este importanta alaturarea elementelor care sa nu aglomereaza si care sunt utilizate permanent.

  • Accesorii de baza pentru utilarea bailor – Exista mai multe tipuri de accesorii utilizate pentru optimizarea salilor de baie.

In categoria elementelor si accesoriilor esentiale pentru functionalitatea acestor incaperi se incadreaza: rafturi din sticla, suporturi hartie igienica, suporturi pentru prosoape, suporturi pentru cosmetice.

Stocul magazinului online BATERII-LUX.ro include piese individuale pentru utilizarea de baza a salilor de baie, dar si pachete avantajoase alcatuite din 3-4 elemente (suport hartie igienica, inel prosop de baie, suport prosop de baie etc) ;

  • Accesorii pentru personalizarea bailor – Pentru completarea decorului salilor de baie, puteti opta pentru prosoape asortate cu mobilierul si culorea in care este vopsita incaperea, cosuri pentru cosmetice sau plante.

BATERII-LUX.ro dispune si de produse pentru crearea ambiantei muzicale in salile de baie: boxe fara fir impotriva stropirii, cum este produsul: boxa fara fir pentru dus Grohe-Philips-26268LV0

Produsul este rezistent la apa si poate fi instalat direct pe bara de dus, cu ajutorul unui adaptor flexibil. 

Acceseaza cea mai variata gama de accesorii baie pentru familia ta

Indiferent de dimensiunea spatiilor amenajate, crearea unei bai functionale, cu un decor placut este accesibila prin alaturarea elementelor de design cu scop functional, avandu-se in vedere, intotdeauna, economisirea spatiului.

Atat piesele de mobilier, cat si accesoriile esentiale si cele de personalizare sunt create astfel incat sa utilizeze la maxim spatiul disponibil: dulap de depozitare creat pentru a fi asezat sub chiuveta, rafturi din sticla asezata sub oglinda, rafturi pentru cosmetice adapate pentru a fi montate in colturile cabinei de dus, suporturi pentru prosoape (inel, agatatoare sau bara pentru prosop).

Prin intermediul specialistilor magazinului BATERII-LUX.ro beneficiezi de urmatoarele avantaje:

  • Alegerea accesoriilor potrivite – Pentru selectarea accesoriilor adecvate este esentiala masurarea spatiilor unde vor fi asezate si montate;
  • Consultarea descrierii produselor – Verificati toate detaliile produselor atunci cand le achizitionati din  magazinul online.

Gama accesorii baie furnizata de BATERII-LUX.ro este actualizata permanent, fiind introduse produsele aflate la oferta, pachetele promotionale si toate detaliile referitoare la produsul selectat;

  • Asigurati-va ca aveti toate instrumentele si sculele de montaj – Fie ca lucrati cu un specialist in bricolaj sau veti efectua individual montajul accesoriilor care implica acest efort, asigurati-va ca dispuneti de toate echipamentele necesare (suruburi, dibluri, bormasina etc).

Accesoriile de baie sunt menite sa adauge o nota de eleganta spatiilor amenajate. Cu accesoriile potrivite, orice tip de spatiu santiar devine un loc organizat, ingrijit si placut de utilizat.

Date de contact

  • Telefon – 0721 482 872
  • E-mail – office@baterii-lux.ro / vanzari@baterii-lux.ro

Related posts

Cum să utilezi un spaţiu mic

Adina Meyers

Amenajări interioare: artificii de decor pentru un plus de stil – FOTO

Adina Meyers

Consum redus si eficienta ridicata cu focare samota de la Seminee Expert

Adina Meyers