LifeStyle

O veste bună pentru toți pasionații de gătit! Produsele ILVE Italia sunt acum disponibile și în România, în magazinul TechStore.Ro!

Dacă te pasionează gătitul, cu siguranță cunoști celebrul brand italian ILVE, care produce aragazuri profesionale și mașini de gătit de cea mai înaltă calitate.

Recunoscute la nivel mondial pentru fiabilitatea, funcțiile, dar și aspectul lor, produsele ILVE sunt acum disponibile și în România în magazinul TechStore.Ro. Un cunoscut distribuitor de aragazuri tradiționale, cuptoare incorporabile și o mulțime de alte electrocasnice de top ca de exemplu mașini de spălat, frigidere, aspiratoare, hote sau espressoare.

 

Povestea brandului ILVE a început cu aproape 70 de ani în urmă, în anul 1952

Când Eugenio Illoti și Evelino Berno, doi ingineri și prieteni la cataramă. Pasionați de arta culinară, s-au hotărât să creeze un aragaz care să se apropie cât mai mult de perfecțiune.

Toate acestea se întâmplau în comuna Campodarsego, din Nordul Italiei, în apropiere de celebrul oraș Veneția.

 

Aragazul inventat de cei doi prieteni a funcționat conform așteptărilor lor și astfel. La scurt timp după fabricarea primului produs, comenzile din partea vecinilor. Iar în acest mod, vestea inovatoarelor aragazuri ILVE s-a răspândit în întreaga țară și apoi peste hotare.

 

Momentul când ILVE a devenit în sfârșit un brand cu renume internațional este acela în care fii celor doi ingineri. Cei doi au devenit ulterior noii proprietari ai afacerii.  Au introdus în anul 1984 produsele lor pe piața australiană, unde au fost la fel de bine primite ca și în Italia.

 

Aragazurile profesionale ILVE disponibile acum și în România!

 

Alături de o colecție impresionantă de aragazuri, plite incorporabile și multe alte electrocasnice fabricate de producători renumiți la nivel mondial, TechStore.Ro comercializează acum și în România produsele ILVE.

 

TechStore.Ro este un lanț de magazine cu peste 10 ani de experiență pe piața românească. Recunoscut pentru produsele de înaltă calitate din portofoliul său, fabricate de branduri cu nume mari precum:

  • Foster Italy,
  • Bompani Modena,
  • IoMabe,
  • HITACHI,
  • HAIER,
  • LOFRA Italy
  • ILVE.

ILVE se remarcă prin funcționalitatea, dar și calitatea de care dau dovadă mașinile sale de gătit.

 

Fiind asamblate în exclusivitate manual, dar dispunând de tehnologii de ultimă generație, aragazurile ILVE reprezintă fuziunea perfectă între clasic și modern. Aragazurile ILVE emană un aer pitoresc sau retro. Insa permit utilizatorului să controleze până în cele mai mici detalii temperatura, timpul sau modul de gătit al alimentelor preparate.

 

În mare, aragazurile ILVE disponibile și în magazinul TechStore.Ro se împart în mașinile de gătit ce fac parte din gama Nostalgie. Gama dezvoltată de Eugenio Illoti și Evelino Berno, cei care au dat viață întregului concept, sau gama Majestic. Toate aceste produse, cu toate că seamănă enorm de mult între ele  au fiecare particularitățile lor.

Related posts

Solutii compacte de la Electrolux: plite cu inductie, vitroceramice sau cu gaz

Adina Meyers

Filmul „Octav” se lansează și pe DVD

Adina Meyers

Doamnele au emisiunea lor la Itsy Bitsy FM

Adina Meyers