LifeStyle

Idei de cadouri pentru inaugurarea casei în 2021

Inaugurarea casei este întotdeauna un eveniment de bucurie pentru proprietari, mai ales că la noi în țară, românii sunt dornici să facă o schimbare chiar și în timpul pandemiei, care să le ofere o stare de bine în propria locuință. Unii își fac planuri de reparații, alții fac lucrări mai complexe, se concentrează pe vopsirea pereților, pe schimbarea designului de interior, a mobilei și chiar a pardoselii din camere. Unii decid să-și amenajeze și terasa, grădina sau balconul. 

Când este vorba despre proiecte mai complexe, cum ar fi o casă mai mare, românii apelează la o echipă de specialiști în renovare și design interior, cu meșteri capabili să asiste și să realizeze fiecare etapă, începând de la proiectare și până la implementare. În acest mod, se poate obține un rezultat final în conformitate cu așteptările proprietarului. 

Sfaturi pentru renovarea casei

Înainte de a începe renovarea casei, un proprietar trebuie să decidă ce anume dorește să facă. Pentru a nu uita ceva , el scrie o listă cu nevoile și dorințele sale pentru renovare. Asta va ajuta la definirea proiectului și la conturarea rezultatului final în ochii lui. 

Odată ce dorințele au fost exprimate cu privire la renovare, urmează stabilirea unui buget. Contează pentru proprietar să știe cât va costa proiectul, cât timp va dura realizarea lui și cât efort trebuie depus pentru el.

Pentru ca rezultatul să fie excelent, trebuie decis dacă este nevoie sau nu de ajutor cu renovarea. Desigur asta depinde de complexitatea proiectului. Unii proprietari își renovează singuri casa, dacă au competențele necesare, resursele și capacitatea de a aplica ceea ce și-au dorit. Ei decid să-și facă singuri renovarea, pentru că aceasta este cea mai ieftină soluție în ziua de azi. În acest caz nu este vorba doar despre timp, efort și curaj, ci mai mult de pricepere în acest domeniu al renovării și amenajări interioare a locuinței. Alții apelează la specialiști, care știu exact ce să facă în mod precis. 

Dacă ai fost invitat să vizitezi noua casă a unui prieten și nu ai idee ce cadou să-i faci cu această ocazie, te ajutăm noi să găsești idei în acest sens, pentru a-i duce ceva cu totul special și pentru a da proprietății un aspect familiar. 

Cadouri pentru renovarea casei

Dacă s-a realizat renovarea unei bucătării, este important să cumperi cadouri pentru acest spațiu, decorațiuni și obiecte necesare pentru funcționalitatea ei. Acestea pot include: • Sticle decorative, set suporturi lumânări, sfere decorative din sticlă• Set de oale, o carafă de sticlă cu capac pentru servirea de băuturi precum lichior sau coniac• Boluri, platou servire prăjituri, termometru frigider, râșniță pentru sare sau piper, etc.  

În cazul renovării unei băi și aici sunt necesare multe obiecte pentru estetica acestui spațiu. De exemplu poți cumpăra obiecte sanitare, plante de interior, o oglindă și altele. Baia este un spațiu destul de mic, deci trebuie profitat la maximum de el și este bine să nu fie prea încărcat. Pentru baie se ține seama și de culorile folosite, dacă este vorba despre nuanțe pastelate, precum verde și albastru deschis. 

Dacă s-a realizat renovarea întregii case, atunci poți cumpăra cadouri precum: • Rafturi de perete cu polițe, o masă tip birou, o ramă foto,o lenjerie de pat• Set de masă cu scaune, organizator joacă, covor• Masă ovală extensibilă, scaun living, dulap, taburet, alte obiecte de mobilier• Set prosoape de baie, prosop de plajă, obiecte de iluminat, decorațiuni din sticlă, etc. 

Dacă ai o rudă sau un prieten care sărbătoreșște inaugurarea casei în această perioadă din an, fă-i un cadou cu adevărat special de pe bigmax.ro. Aici poți găsi tot ce vrei în materie de amenajări interioare, începând de la articole de bucătărie, decorațiuni pentru casă, lumânări, lenjerie de lux și până la obiecte de mobilier (scaune, canapele, masă, colțar, taburet și multe altele).

Related posts

Alege să străluceşti în fiecare noapte de vară!

Adina Meyers

Pensionarea: anii tai de relaxare cu un credit pentru seniori

Adina Meyers

Alexandra Stan, speaker la conferinta internationala de muzica din Polonia

Adina Meyers