LifeStyle

Hotpoint lanseaza in Romania o noua gama de produse – chiuvetele Luce

“Intregul proces de implinire a dorintelor consumatorului rezida in inovatie si in capacitatea de a adapta noile game cerintelor vietii moderne. Astfel, Hotpoint introduce un nou material numit Diamond® Clean care lucreaza pentru mentinerea aspectului impecabil al chiuvetei impiedicand patarea, zgarierea sau decolorarea fara a neglija importanta esteticii”, a declarat Rodica Stere, Marketing Manager Indesit pentru Romania.

Chiuvetele Hotpoint Luce reprezinta un varf de lance, atat din punct de vedere al tehnologiei avansate, cat şi al esteticii calitative superioare. Chiuvetele vin in intampinarea conceptului de bucatarie sociala, in care mobilierul si electrocasnicele constituie un tot unitar.

Cu finisaje de inox şi compozit, materialele sunt stabile UV, nu se decoloreaza in timp, nu retin murdaria si sunt antibacteriene, rezistente la temperaturi de pana la 200 de grade celsius, la zgarieturi si la pete. 

Material revolutionar

Materialul utilizat pentru crearea noii game, Diamond® Clean, contine aprox. 80% particule de quartz, amestecate cu raşina acrilica. Rezultatul imbinarii materialelor se concretizeaza intr-o suprafata neteda si foarte rezistenta. Inovaţia Diamond® Clean asigura suprafete curate in timp mai scurt si, in acelaşi timp, va permite sa eliminati grijile privind impactul cu alte obiecte.In plus, structura acestui material ofera un aspect apropiat de cel al pietrei, fiind de mare ajutor in decorarea spatiilor moderne.

Diamond® Clean este placut la atingere, deoarece contine particule de quartz rotunjite. Mai mult, suprafata chiuvetei nu este poroasa si, deci, nu permite retinerea particulelor de murdarie. 

Design

Gama de chiuvete vine in completarea bucatariei Hotpoint Luce: colturile chiuvetelor sunt dreptunghiulare precum ale plitelor, pentru o simbioza perfecta in bucatarie, iar cele 5 culori disponibile sunt excelente pentru asortarea cu bucatarii utilate modern sau vintage.

Chiuvetele sunt completate de gama de baterii de bucatarie si cu accesoriile care va vor face viata mai usoara.

 

Related posts

La Gymboland a început vacanţa mare!

Adina Meyers

Module inteligente care se transforma in mobila de care ai nevoie

Adina Meyers

Tarta cu ciocolata: desertul rapid si delicios de weekend!

Adina Meyers