LifeStyle

GERARD gazduieste expozitia de jucarii Xmaspot

Final Distribution, reprezentantul exclusiv al tiglei Gerard in Romania, va gazdui in showroom-ul sau din Bucuresti cea de-a doua editie Xmaspot – expozitie dedicata obiectelor de design pentru copii, in perioada 04 – 24 decembrie 2015.

Am primit cu incantare propunerea din partea prietenilor nostri de la Design For Kids de a gazdui expozitia „Xmaspot 2015” dedicata obiectelor de design pentru copii. Ținand cont de faptul ca Gerard nu inseamna doar un simplu acoperis ci inseamna si design, iar profilul clientilor carora ne adresam este acelasi (persoane care isi doresc sa fie diferite si sunt in cautare de produse „altfel”), ne alaturam demersului de a educa si de a promova frumosul. Nota ludica a acestei expozitii se imbina perfect cu spiritul sarbatorilor de iarna. Un acoperis Gerard, inseamna totodata o casa frumoasa, un interior frumos inseamna o atmosfera calda, iar o jucarie speciala si creativa inseamna bucurie pentru cei mai importanti membrii ai familiei. Asta ne dorim cu totii!” declara Dan Mircescu, General Manager al Final Distribution.

Deseori ne confruntam cu sarcina dificila de a gasi un cadou special pentru copii. Expozitia este o alternativa pentru cei care cauta obiecte frumoase, creative si functionale.  Vor fi prezentate obiecte atent alese, de la jocuri si jucarii pana la obiecte functionale si piese de mic mobilier. Cu siguranta astfel de cadouri, pe langa bucuria de a le primi, ii pot inspira pe copii si le pot dezvolta creativitatea si gustul pentru frumos.

Design For Kids este un proiect initiat de arhitectul Cosmin Frolu si designerul Leo Burcus in care au investit experienta, inspiratia pentru a le putea da posibilitatea parintilor sa aleaga pentru copiii lor cadouri „altfel” , obiecte sau jucarii create de designeri ingeniosi din Romania si din afara tarii.

In decembrie 2014, cei doi parteneri au organizat prima editie a expozitie Xmaspot. Anul acesta, cea de-a doua editie se va desfasura in showroom-ul GERARD din str. Iulia Hasdeu, nr. 3, sectorul 1, Bucuresti. Produsele sunt disponibile si in magazinul online www.designforkidz.com/ro

Related posts

Solutie alternativa de incalzire a locuintei de la Daikin: singurul aparat de aer conditionat cu panou radiant

Adina Meyers

Cum poti face economie la caldura? 9 sfaturi simple

Adina Meyers

Au făcut prăpăd! Plajele sălbatice Vadu, Corbu și Capul Midia, asaltate de circa 10.000 de turiști – FOTO&VIDEO

Adina Meyers