LifeStyle

Hornbach a inceput amenajarea magazinului din Timisoara

„In magazinul din Timisoara clientii vor gasi 60.000 de articole. Spre exemplu, la raft vor fi disponibili 200 de km de cablu care reprezinta de cinci ori lungimea autostrazii Timisoara – Arad”, a declarat Mugurel-Horia Rusu, Directorul General al Hornbach Romania.

Potrivit declaratiilor sale, in noul magazin vor fi adusi peste 19.000 de metri patrati de parchet laminat care ar putea acoperi mai mult de doua terenuri de fotbal. Sortimentul magazinului din Timisoara este completat de 3.500 de corpuri de iluminat, 400 de tablouri, 200 de modele de perdele si 300 de modele de tapet, cat si 300 de covoare de diferite dimensiuni. In plus, mochetele, traversele si linoleumul ce vor fi disponibile in noua locatie vor insuma 30.000 de metri patrati. Acestor produse se adauga si 400 de masini de diferite tipuri (bormasini, surubelnite, etc), dar si peste 2.000 de articole din gama  de placi gipscarton, izolatii, caramizi, BCA, dale, pavaje, tencuieli, mortare, cherestea, etc.

„Noul magazin va avea pe o suprafata de 5.000 de metri patrati o zona special amenajata pentru produsele de gradina in cadrul careia clientii vor putea gasi peste 400 de specii de plante, peste 150 de specii de pesti, hrana si accesorii pentru animale, mereu pe stoc”, a mai spus Mugurel-Horia Rusu.

Cel mai eco magazin din reteaua locala

Noul magazin Hornbach din Timisoara dispune de o serie de solutii de eficientizare energetica ce au fost implementate inca din faza de constructie.

Cresterea eficientei energetice este una dintre principalele preocupari pe care le avem atat la nivel local, cat si la nivel international, Grupul Hornbach punand accent pe folosirea de tehnologii ce duc la un consum redus”, a afirmat Mugurel-Horia Rusu.

Astfel, cel mai nou magazin din reteaua Hornbach Romania va fi primul din reteaua locala ce va dispune de iluminat cu intensitate controlata electronic, ajustarea fiind facuta automat in functie de luminozitatea spatiului. In plus, aici vor fi montate si luminatoare care asigura pe parcursul zilei lumina naturala, reducand astfel consumul de electricitate.

„Ca si in cazul celorlalte patru magazine deja functionale, spatiul din Timisoara va dispune de un sistem de management electronic al cladirii, toate instalatiile functionand astfel automatizat”, a mai spus reprezentantul companiei.

Related posts

Golf pentru toți. Toți pentru golf!

Adina Meyers

Cum să agățați corect imagini pe pereții dumneavoastră. Cele mai interesante piese de colecție care îți pot lua ochii

Adina Meyers

Poti si tu!

Adina Meyers