LifeStyle

Soluții răcoritoare pe timp de vară

Este vară și temperaturile sunt unele foarte ridicate. Însă acest lucru nu trebuie să ne împiedice să ne bucurăm pe deplin de vacanțe, de plimbările în aer liber sau de petrecerile alături de cei dragi.

Când te gândești la variante de a câștiga puțină răcoare, cu siguranță îți vin în minte aparatele de aer condiționat, evantaiele etc. Dar mai sunt și alte soluții la care poți apela în lunile însorite de vară când canicula își intră în drepturi și ai nevoie mai mult ca oricând să te răcorești. În acest articol îți vom prezenta câteva trucuri care te vor ajuta să păcălești căldura cu ajutorul unor metode simple și sănătoase.

Așadar, în primul rând, este vorba de înghețată. Cine nu iubește acest desert răcoros? În plus, pentru a fi și sănătos îl poți prepara chiar tu. Nu este necesar să cumperi aparate complicate și să pui în practică rețete sofisticate. Este de ajuns un bol cu fructe variate, puțin iaurt sau lapte și înghețata este gata. Mixează fructele și adaugă și bucăți întregi, astfel încât produsul final să aibă un aspect estetic deosebit. Fără emulgatori, coloranți , zahăr sau grăsimi inutile, poți obține în cel mai scurt timp un produs delicios, ce se topește în gură. Prin urmare, prepararea înghețatei devine o plăcere dacă ai la îndemână soluții practice.

Îți place să faci sport, dar în ultima vreme te-ai plictisit să consumi zilnic doar apă plată? Nu e nicio problemă. Poți alege sticle speciale ce conțin un spatiu in care poți introduce fructe în diferite combinații astfel încât, apa va fi parfumată și mult mai plăcută de băut. De asemenea, poți stoarce citrice proaspete și adăuga o cantitate mică de suc în sticla ta preferata de apă.

Nu uita nici de prepararea unei limonade acrișoare cu gheață. Alături de o înghețată rece îți poate asigura răcoarea de care ai nevoie într-una din zilele toride de vară.

În galeria foto vei regăsi câteva imagini cu produse care te pot ajuta să învingi temperaturile foarte ridicate din timpul verii.

Sursă foto: www.bonami.ro  

 

 

 

 

Related posts

Magie, mister și cele mai frumoase voci care vor vrăji în weekendul cu lună plină din august – Jessie Ware, Kovacs, Nouvelle Vague, Mihail și alții vin pe 25 – 26 august la Full Moon Live 2018

Adina Meyers

Nuba X ‘Alist Magazine event. Ce preparate deosebite pot fi servite pe malul lacului Herastrau

Adina Meyers

5 to go, cea mai accesată franciză românească de de pe teritoriul țării, susține antreprenoriatul

Adina Meyers