LifeStyle

Delta Studio inaugureaza al doilea Showroom in Cluj-Napoca, in parteneriat cu grupul spaniol Porcelanosa

Compania romaneasca Delta Studio, lider national in domeniul designului de interior, inaugureaza joi, 21 iunie, al doilea showroom din Cluj-Napoca. Spatiul de 500 mp din incinta Park Lake (vis a vis de Iulius Mall) este amenajat cu finisaje exclusiviste, sanitare si mobilier de top.

Dragos Bonea, director general Delta Studio, a declarat: „Prin deschiderea acestui nou showrom in Cluj ne propunem sa aducem un element de noutate pe piata locala, prin solutii de amenajare interioara conform celor mai noi tendinte in design si tehnologie. Parteneriatul  cu grupul spaniol Porcelanosa, lider mondial in acest domeniu, reprezinta o garantie in acest sens."

Jorge García, reprezentant Porcelanosa Grupo, a declarat: „Este primul showroom Porcelanosa pe care il deschidem in Cluj-Napoca, dupa ani intregi in care am incercat sa intram pe aceasta piata. Pana acum, ne-a fost practic imposibil, deoarece piata clujeana era concentrata pe materiale economice. Datorita boom-ului imobiliar (inclusiv cu preturi de vanzare pe metrul patrat mai mari decat in Bucuresti) si impreuna cu cel mai important partener Porcelanosa din Romania, Delta Studio – de altfel singurul cu potentialul necesar pentru a realiza acest „pariu” alaturi de noi – speram sa putem intra pe segmentul rezidential premium.”

In luna mai 2018, Delta Studio a inaugurat showroom-ul din strada Bucuresti nr. 89, Cluj-Napoca, realizat in colaborare cu producatorul Kerama Marazzi.

Porcelanosa Grupo este lider mondial si trendsetter in domeniul materialelor exclusiviste destinate designului de interior, detinand opt fabrici in Spania si o retea de peste 150 de magazine in toata lumea, cel mai renumit fiind cel din Manhattan – New York. Grupul are o cifra de afaceri anuala de peste 1 miliard de euro si este furnizor oficial al Casei Regale Britanice. Colectiile Porcelanosa sunt semnate de nume celebre de arhitecti si designeri la nivel mondial: Zaha Hadid, Foster+Partners, Simone Micheli, Luis Vidal.

Delta Studio este lider si reper important pe piata amenajarilor interioare de lux din Romania, detinand o retea de 11 showroomuri in cele mai importante orase din tara, avand o experienta de peste 20 de ani si reprezentand cele mai importante branduri existente la nivel mondial.

Prin sloganul „amenajari inteligente” Delta Studio isi propune sa fie cea mai buna optiune atat pentru clientii de lux cat si pentru cei care dispun de bugete mai reduse, insa isi doresc o amenajare deosebita, in acord cu cele mai noi tendinte in design si tehnologie.

Noul showroom Delta Studio poate fi vizitat de luni pana sambata pe Str. Galați 2, in incinta Park Lake, vis a vis de Iulius Mall.

www.deltastudio.ro

https://www.deltastudio.ro/blog

Youtube, Facebook, Instagram

marketing@deltastudio.ro

Related posts

Ghid de supraviețuire mentală în plină pandemie de Covid-19

Adina Meyers

Paseste in casa inteligenta cu Legrand

Adina Meyers

Cele mai populare culori pentru lentilele de contact. Iată ce este în trend!

Adina Meyers