Home

Cum sa-ti vopsesti locuinta in functie de personalitatea ta!

Vrei sa-ti renovezi locuinta cu vopsea lavabila colorata, dar cum alegi culoarea, avand in vedere ca vei trai cu ea o perioada lunga de timp? Stim ca timpul tau e pretios, asadar te ajutam cu cateva sugestii. Concret, iti vom arata care sunt tipologiile de personalitati asociate cu anumite culori, si astfel vei sti sa faci o alegere inspirata.

Galben

Daca te-ai gandit la culoarea galben inseamna ca te consideri o persona pragmatica, orientata spre rezultat, spre castig. Galben e asociat cu abundenta, cu aurul, cu bogatia. Esti atrasa de provocari financiare si ai un spirit antreprenorial bine conturat.

Mov

Mov este culoarea spiritualitatii. Daca o nuantezi si o transformi in violet inseamna ca esti o persoana plina de energie, care adora ezoterismul, secretele si misticismul. Colectionezi pietre cu incarcatura energetica si spirituala si crezi in forta unor pandative. Esti genul de persoana gata oricand sa exploreze lucruri noi si sa intre in contact cu oameni din medii sociale diverse, in special samani, indieni, marocani.

Portocaliu

Daca te-ai gandit sa-ti vopsesti locuinta sau camera in portocaliu aprins precum culoarea citricelor inseamna ca esti o persoana care iubeste natura, plina de energie si exuberanta, dornica mereu de activitati in aer liber. Esti genul de persona care daca nu merge la birou cu bicicleta cu siguranta ca parcurgi saptamanal cel putin 60-70 de km doar la pedale. Daca ai peste 30 de ani cu siguranta ca pana acum te-ai aruncat cel putin o data cu parasuta, ai facut rafting si ai testat traseele de tiroliana din zona Brasovului. Plimbarile lungi sunt modul cel mai sigur pentru tine de relaxare. Probabil ca lucrezi in vanzari si te deplasezi mult prin tara, esti trainer sau coach sau pur si simplu lucrezi in turism.

Rosu

Rosu este culoarea pasiunii, a energiei si a perseverentei. Daca vrei sa iti vopsesti camera in rosu inseamna ca esti o persoana care poate deveni usor dependenta emotional, fie ca vorbim de relatii sentimentale, de legaturi cu familia, prieteni sau chiar cu animale de casa. Esti genul de persoana care se dedica 100% si abia apoi pune intrebari sau cauta sa vada daca mai exista spatiu si pentru propria persoana. Esti afectiva, sensibila, dar si vulcanica si impulsiva atunci cand situatia o cere. Practic, pentru ca pui atat de multa pasiune in ceea ce faci esti predispusa la instabilitate emotionala.

Albastru

Persoanele care prefera aceasta culoare sunt independente, libertine, dar si calme si relaxate. Practic sunt precum valurile marii. Nemarginite, misterioase, linistite atunci cand nu sunt tulburate. Nu cer nimanui nimic, dar nu suporta sa fie controlate. De altfel, nici n-ai avea cum sa tii in loc nemarginirea marii. Persoanele care ar opta pentru nuante de albastru sunt persoane care sunt atente la castiguri financiare si cariera, dar intr-o maniera independenta. Sunt persoane foarte schimbatoare, asa cum se intampla de multe ori si cu starea de acalmie de pe mare sau ocean, dar ascund si multa sensibilitate.

Verde

Persoanele care prefera aceasta culoare sunt foarte intelegatoare, deschise fata de tot ceea ce este nou si mereu dornice sa-si ajute semenii. Sunt persoane altruiste din fire, visatoare, boeme. Daca vrei sa alegi nuante de verde pentru camera ta mai mult ca sigur ca esti genul de persoana care are o cariera in domeniul medical sau poate activeaza intr-un ONG. Sunt genul de persoane discrete care nu se implica in discutii inutile.

Concluzii

Oricare tipologie de personalitate crezi ca te reprezinta, daca vrei sa gasesti cele mai multe oferte in materie de culori si expertiza tehnica de calitate o poti face atat in magazinele fizice cat si in showroom-urile online ale magazinului de materiale de constructii si finisaje Arabesque.

Related posts

Advertorial: O podea de designer? 3 motive pentru care spunem DA parchetului Barlinek.

Adina Meyers

Cât de important este somnul pentru sănătatea organismului?

Adina Meyers

Cum scăpăm de umezeala din balcon

Adina Meyers