LifeStyle

Hipnoza noului

Misterul exercita o hipnoza feerica asupra omului. Unii se apropie de mister sa il exploreze, oricare ar fi pretul initierii, altii sa il amplifice, dupa cum spunea Blaga in Trilogia culturii.

Exista insa idei de business misterioase, unele apreciate ca fiind tenebroase de catre cei din jur, dar daca ar sta antreprenorul sa obtina aprobarea morala a tuturor celor din jurul sau, nu s-ar mai lansa in afaceri niciodata.

Sa zicem ca dispui de un capital si cauti un loc al tau printre intreprinzatori si nu doresti un loc mult in spatele celor din breasla!

Daca ai deschide un magazin online de haine, cosmetice, produse electronice, ai de luptat cu sute de concurenti care au parcurs deja 800 de metri din traseu si conduc detasat, metaforic vorbind…

Este greu sa speri ca vei ajunge sa alergi umar la umar cu cei care au inceput afacerea acum 8-10 ani si au deja clienti fideli si parteneri cu experienta care ii promoveaza.

Ce poti face? Urmareste statisticile Google si vezi ce domeniu detine recordul cautarilor Google!

 

Gandeste-te la o afacere atipica, revolutionara, care sa vanda frumosul, fara ca acesta sa fie intinat sau atins, care sa potoleasca nevoia de comunicare a omului contemporan aflat in lupta cu timpul. Viata noastra a devenit un rapid care se deplaseaza pe directiile: casa-serviciu-piata si retur.

Din cauza acesta au ramas foarte multi oameni singuri si nu au cu cine schimba o vorba. Se spune ca singuratatea este coplesitoare, in special cu ocazia sarbatorilor. Cei norocosi, care au familii iubitoare, au cu cine petrece, dar exista oameni lipsiti de sansa si printre familisti.

Sunt familii in care viata decurge ca intr-un iad sau o inchisoare.

Un om de afaceri cu imaginatia bogata si empatic se va gandi sa acopere acesta nevoie de comunicare a barbatului singur sau a barbatului cu o sotie care il critica permanent si nu face un efort minim sa il inteleaga!

Un intreprinzator atipic le va oferi prilejul unor tinere frumoase si inteligente sa isi vanda inteligenta, nu un organ sau virginitatea, cum fac alte tinere disperate. Fetele nu au altceva de facut decat sa fie frumoase-frumoase, sa scrie, sa asculte si sa le spuna celor singuri cuvinte pe care doresc sa le auda.

Va propun un gen de afacere care are capacitatea de a face economia romaneasca sa demareze in tromba, prin angajari videochat in Bucuresti.

Dincolo de prejudecati si de anatema care se arunca asupra acestui subiect, angajari videochat, as vrea sa va ganditi, din orice ipostaza ati analiza procesul, la urmatoarele aspecte:

– Domeniul ar aduce miliarde de dolari sau euro in visteria statului roman, fiindca impozitele, toate taxele legale si contributiile sunt platite la timp. Este un domeniu decent, care nu pune in pericol pe nimeni si nu incalca drepturile sau demnitatea niciunei persoane.

– Cu veniturile obtinute din acesta afacere/slujba se vor cumpara multe apartamente in tara, iar romanii vor avea mai mult de lucru si astfel se contribuie direct la prosperitatea conationalilor. Angajatele nu isi vor cumpara numai case, ci si masini, haine si cosmetice de calitate, alimente de calitate foarte buna.

– Barbatii care furnizeaza capitalul pentru inflorirea economiei autohtone sunt straini, parctic nu se iau banii romanilor sa fie cheltuiti tot in Romania, ci vorbim de atragerea unui capital strain considerabil.

 

Related posts

INSPIRED 2012 si-a desemnat castigatorii

Adina Meyers

Toamna asta, pluteati cu 10cm deasupra tututor cu Activia Light

Adina Meyers

Marianne, muza a creatorilor

Adina Meyers