O locuinta se construieste cu dragoste, cu atentie, cu indarjire, dar si cu inteligenta. Si tocmai acest ultim aspect pare sa fie cel mai important, pentru ca, prin el, caminul tau va dainui cat mai mult, in conditii cat mai apropiate de faza sa incipienta.

Iar inteligenta se traduce prin alegerea unor lucrari de calitate, materiale bune si o mana de lucru profesionista, care stie ce face. Sa nu uitam insa ca totul incepe cu un plan bun, dar conteaza si cum este finalizat.

Constructorii inteligenti stiu ca orice detaliu conteaza, la fel si controlarea fiecarui aspect care poate sa mearga rau. Unul dintre acestea este apa, un pericol pentru orice constructie, unul dintre cele care pot aduce cu sine consecinte dintre cele mai grave. In acest caz, un pas inteligent este sa utilizezi o hidroizolatie buna. Iar daca vrei asta, cea mai buna solutie este cea oferita de Hidroizolatii Conduraru.

Solutii complete pentru orice constructie civila sau industriala

Chiar daca vrei sa ii contactezi doar pentru ajutorul oferit in izolarea unei case sau chiar a unui bloc, este bine sa studiezi portofoliul si oferta completa a firmei de hidroizolatie chiar inainte de a-i chema. In astfel de cazuri, este avantajos sa detii din start toate informatiile necesare, sa poti decide in cunostinta de cauza. Iar cand vine vorba despre Hidroizolatii Conduraru, te poti asigura ca este alegerea cea mai buna.

Compania lucreaza atat in domeniul civil (case, blocuri, cladiri de birouri), cat si in cel industrial (hale, pasaje, bazine, etc) sau in transporturi (poduri, parcari, tuneluri). Poate ca, la prima vedere, nu pare atat de important, atat timp cat nu ai nevoie de servicii atat de complexe, dar expertiza obtinuta in urma unor astfel de lucrari mult mai dificile reprezinta o garantie in plus ca muncitorii se vor descurca foarte bine si in cazul lucrarilor mai simple de care ai nevoie.

Totul pentru confortul tau

Ca orice companie care se respecta, Hidroizolatii Conduraru pune la dispozita clientilor sai o gama variata de servicii, atat in domeniul hidroizolatiilor, cat si in cel al termoizolatiilor. Cum, de cele mai multe ori, cele doua merg mana in mana, cea mai buna solutie pentru tine si pentru bugetul tau este sa le realizezi pe ambele in acelasi timp.

Astfel, pentru terasele circulabile, constructorii prefera sa monteze stratul de termoizolatie deasupra, pentru ca cel impotriva apei este mai sensibil.  Conduraru Grup propune o garantie de 12 ani pentru astfel de lucrari, iar, in cazul celor mai simple, precum cele destinate teraselor necirculabile, garantia este de “doar” 10 ani. In plus, in cazul acestora din urma, compania ofera atat servicii de hidroizolatii PVC cat si pe suport din beton, in functie de modul in care este construit imobilul.

Ca si materiale, Conduraru Grup prefera sa lucreze cu membrana bituminoasa si polistiren (expandat sau extrudat, in functie de tipul lucrarii), dar, daca clientii isi doresc altceva sau specificul cladirii o impune, ei pot folosi si membrane cu fibra de sticla.

15 ani pe piata, 15 ani de succes

Nu gasesti foarte multe companii romanesti care sa ramana pe piata timp de 15 ani si, cu atat mai putin, unele care sa fie competitive din primul moment, pana in prezent. Conduraru Grup este insa una din aceste exceptii, o firma care a crescut practic odata cu piata de constructii si a ajuns astazi sa lucreze atat cu persoane fizice, cat si cu dezvoltatori de locuinte, cu firme mari sau cu statul.

Si asta pentru ca serviciile sale nu se rezuma doar la hidroizolatiile externe pentru acoperisuri si terase (desi acestea acopera cea mai mare parte din comenzile firmei). Pe langa aceste lucrari, grupul ofera servicii de hidroizolatii interioare pentru grupurile sanitare, dar si pentru fundatie, parte a cladirii la fel de importanta precum terasa si la fel de expusa pericolelor apei. Cum fundatia intra, de multe ori, in contact direct cu solul, apa se poate infiltra cu destul de mare usurinta, iar consecintele acestui fapt pot fi unele foarte grave, afectand chiar si structura de rezistenta. Conduraru Grup, prin lucrarile propuse, are insa grija sa nu se intample asa ceva.

Asadar, exista motive foarte bune pentru a explica o prezenta atat de indelungata pe piata de profil, dar asta nu inseamna ca firma nu a avansat si nu este in pas cu vremurile, lucrarile lor fiind unele moderne, atat din punctul de vedere al tehnicilor si materialelor folosite, cat si din punct de vedere estetic.

Terasele verzi, noua moda in domeniu

Vrei sa ai parte de o oaza de relaxare si de o priveliste deosebita, fara ca macar sa parasesti locuinta sau locul in care lucrezi? Hidroizolatii Conduraru se poate ocupa si de acest lucru, oferind acum si montarea de straturi hidroizolante pentru acoperisuri, jardiniere si gradini. Chiar daca, la prima vedere, un astfel de proiect pare sa fie unul destul de dificil, nu este chiar asa, fiind nevoie doar de un plan bun si de spatiu suficient. In rest, firma vine cu materialele si cu tehnica de care este nevoie. De fapt, procedurile utilizate de Conduraru Grup pentru acoperisurile verzi nici nu sunt chiar atat de diferite in comparatie cu cele obisnuite, fiind nevoie doar de un strat de protectie in plus si de unul care poate sustine vegetatia.

Experienta, expertiza si seriozitate

Conduraru Grup este, asadar, o firma completa, perfecta pentru a fi contactata atunci cand ai nevoie de ajutor cu hidroizolatia/termoizolatia locuintei tale. Si chiar te sfatuim sa o faci, pentru ca asemenea lucrari nu pot iesi perfect decat din mainile profesionistilor. In acest mod vei reduce cheltuielile ulterioare si vei sta fara grija pentru multi ani de acum inainte.

Firma are si un site de prezentare: http://www.hidroizolatii-conduraru.ro/ de unde va puteti informa in legatura cu toate serviciile propuse de acestia.

Mai mult decat atat, compania pot fi contactata cu usurinta prin unul dintre mijloacele propuse mai jos:

Hidroizolatii Conduraru – 15 ani de experienta!

SC CONDURARU GRUP CONSTRUCT SRL

Str.Utiesului, nr.15, Sector 2, Bucuresti

Telefon: 0721.724.104 / 0756.724.104

E-mail: office@hidroizolatii-conduraru.ro

Site: www.hidroizolatii-conduraru.ro

Related posts

Luna cadourilor si in imobiliare

Adina Meyers

Sfaturi pentru amenajarea birourilor operaționale

Adina Meyers

Descopera oferta promotionala de tigla ceramica pentru acoperisuri durabile!

Adina Meyers