Solutii Constructive

Hei Siri, deschide ferestrele de mansardă!

Ți-ar plăcea să poți comanda ferestrele tale de mansardă direct de pe telefonul mobil? Sau să spui, “Hei Siri, deschide ferestrele de mansardă!”?

Da, acum se poate. Ferestrele de mansardă VELUX au făcut deja pasul în era digitalizării. Cel mai mare producător de ferestre de mansardă din lume, compania VELUX, propune, încă din toamna anului 2018, o soluție pentru mansarde inteligente – kitul de control climatic VELUX ACTIVE.

Ce este VELUX ACTIVE și ce face?

Este un sistem format dintr-un senzor de climat interior (care măsoară permanent nivelul de C02, umiditatea și temperatura), un întrerupător și o interfață. Se poate instala cu ajutorul unei aplicații gratuite pentru telefoane inteligente, astfel încât tu vei avea acces total la statusul produselor tale, din aplicație. De exemplu, vei putea vedea oricând ce temperatură ai în mansardă, ce nivel de umiditate, dacă rulourile sunt trase sau nu. Vei putea oricând închide sau deschide complet sistemul cu un singur buton din aplicație.

Pentru a instala VELUX ACTIVE la tine acasă, este, evident, necesar să deții ferestre de mansardă și rulouri electrice VELUX și o conexiune bună WiFi. Vestea bună este că, dacă ai ferestre de mansardă manuale VELUX cu operare de sus, ai posibilitatea să achiziționezi un sistem electric, iar astfel vei putea opta și pentru VELUX ACTIVE. Verifică aici compatibilitatea produselor tale VELUX.

De ce kit de control climatic?

VELUX ACTIVE are drept funcționalitate închiderea sau deschiderea automată a ferestrelor VELUX cu acționare electrică. Cu alte cuvinte, rolul lui este de a ventila mansarda, automat.

În funcție de prognoza meteo locală, sistemul va aerisi încăperea de 3 ori pe zi, menținând curat aerul. De asemenea, dacă prognoza meteo anunță o zi foarte călduroasă la prânz, sistemul va acționa preventiv, coborând parasolarele înainte de ora prânzului, evitând supraîncălzirea.

VELUX ACTIVE face totul pentru tine: aerisește, închide sau deschide ferestrele sau rulourile pentru ca tu să beneficiezi de confort maxim și de un aer sănătos.

Datorită compatibilității cu Apple HomeKit®, poți controla vocal produsele VELUX.

Vezi aici cum acționează VELUX ACTIVE.

Află mai multe pe velux.ro

Fii la curent cu noutățile pe facebook.com/VELUX

https://www.velux.ro/produse/smart-home/velux-active

Related posts

Motive pentru o locuinta de vacanta la munte

Adina Meyers

PREGĂTIRI DE CANICULĂ: CUM MASCHEZI ÎN LOCUINŢA TA PREZENŢA NOII UNITĂŢI DE AER CONDIŢIONAT

Adina Meyers

Cum să îţi amenajezi propria oază de relaxare

Adina Meyers