Solutii Constructive

Cutii poștale și modul lor de amplasament

În plus față de cutii poștale standard, există și suporturi ca o extensie pentru livrări de pliante. La cutiipostale.ro poți găsi modele standard sau acoperite cu sticlă lacobel sau oglindă. Suporturile pentru pliante sunt practice și oferă un mediu curat și confortul și dorințele personale ale proprietarilor de apartamente. În special pentru livrările de corespondență, există modele de cutii postale care îndeplinesc standardele europene. Cutiile poștale, avizierele și suporturile pentru pliante conțin o protecție patentată împotriva coroziunii.

Cum pot fi amplasate cutiile poștale?

Practic, un set complet de cutiile poștale poate fi împărțit în trei module, și anume, blocul de cutii poștale, avizier și suport pentru pliante. Cutiile poștale individuale pot fi atașate într-o varietate de moduri. Le poți amplasa independent pe un gard sau pot fi montate pe peretele din casa scării. Cutiile poștale individuale sunt potrivite în special pentru clădirile în care există o singură gospodărie sau o singură afacere. Sistemele de cutii poștale constau din până la zece dispozitive, care pot fi blocate separat și sunt prevăzute cu o etichetă pentru nume.

Un sistem de cutii poștale este destinat în special clădirilor cu mai mulți destinatari. Sistemele de cutii poștale pot fi montate independent pe un atașament sau atașate de perete. Modelele individuale și sistemele de cutii poștale au sloturi care sunt protejate de ploaie. Un suport pentru pliante suplimentar, economisește mult spațiu în cutia poștală. Un avizier este potrivit în special pentru vizitatori, pentru a afișa plata fiecărui apartament la utilități, pentru diferite anunțuri etc. De obicei, acesta este montat la mijlocul blocurilor de cutii poștale, dar poate fi amplasat și independent pe un alt perete.

Ce tipuri de fixare există pentru cutii poștale?

Tipul de atașament depinde de condiții. Dacă proprietatea este extinsă, este posibilă o cutie poștală independentă sau un sistem de cutii poștale pentru fiecare scară de bloc. Căsuța poștală independentă poate fi montată pe poarta de intrare a casei sau pe zidul casei. Astfel de cutii au deschiderea din spate, adică din interiorul curții. Dacă nu există spațiu pentru o cutie poștală în fața clădirii, este potrivită cutia poștală montată la suprafață sau încastrată. Cutia poștală este lăsată în perete sau plasată pe perete. Poți alege de asemenea, modele încastrate.

Prioritatea maximă atunci când montezi o cutie poștală ar trebui să fie accesibilitatea pentru persoana care livrează corespondența, adică poștașul. Prin urmare, atașarea cutiei poștale ar trebui montată pe exterior. Dacă acest lucru nu este posibil, poate fi folosită și zona de intrare. Unii furnizori au o cheie pentru a avea acces la cutiile poștale. Dacă este posibil, totuși, ar trebui atașată o cutie poștală la limita proprietății unui drum circulabil. Cest lucru se aplică proprietăților din mediul rural. Pentru mediul urban și pentru case, cutiile poștale se amplasează pe poartă sau pe zidul casei, iar pentru blocurile de locuințe, în scara blocurilor, pe perete.

 

Related posts

Brico Depôt readuce bucuria proiectelor personale

Adina Meyers

3 metode inovatoare de hidroizolare a subsolului

Adina Meyers

Echilibrul perfect intre prea cald si prea rece

Adina Meyers