Cu totii ne dorim o casa incapatoare, in care familia si toti cei dragi sa vina cu placere. In plus, o curte unde sa ne relaxam sau sa petrecem timp alaturi de prieteni poate fi o oaza de liniste.

Daca pentru locuinta gasim idei de amenajare atat de usor, iar inspiratia pare ca este la orice pas, ce putem spune despre gradina? Parca niciodata nu stim exact ce sa alegem pentru a beneficia de cat mai mult spatiu, dar si pentru a ne simti confortabil.

Tocmai din acest motiv, Symmetrica s-a gandit sa iti propuna trei idei de amenajare in stiluri deosebite, recomandand cele mai noi pavele din gamele sale.

O curte eleganta, intre conservator si modern

Pentru un stil elegant, care imbina stilul conservator cu cel modern, mai ales cand arhitectura locuintei este in acest fel, specialistii Symmetrica recomanda o amenajare pe masura.

Astfel, colectia de pavele Alegria Antica de la Symmetrica reprezinta un mix de noutate si joaca, care te duce cu gandul atat la drumurile medievale, cat si la aleile moderne de acces.

Alegria Antica este un produs special creat pentru cei care vor sa se joace cu formele si sa imbine armonios trecutul cu tendintele moderniste.

Cu o gama variata de culori si cu o durata de viata mai mare datorita sistemului Aqua Protect, Alegria Antica este un produs perfect ce ofera un ambient autentic. In plus, este un produs cu finisare speciala pentru un aspect unic.

Completarea unei curti aflate la limita dintre trecut si viitor este oferita de kitul de gradina Yucatan. Acesta este ideal pentru o amenajare simpla, in comuniune cu restul designului. Aspectul de piatra naturala si durata de viata indelungata fac din acest kit un produs ideal, iar combinatiile de culori il fac usor de integrat in ambientul existent. Yucatan poate fi folosit pentru construirea unor jardiniere naturale, care sa imprejmuiasca, spre exemplu, o zona de dining sau un loc de relaxare aflat in curtea ta.

Intregul ambient trebuie, desigur, completat cu un mobilier de gradina elegant, care sa urmeze linia intregii amenajari. Scaunele si masa pot fi imbracate in materiale pretioase, care si ele duc cu gandul la trecut, oferind insa un confort atat de actual.

Intoarcerea la traditie

Symmetrica recomanda, de asemenea, mai ales pentru casele de lemn, traditionale, o amenajare rustica, ce parca aduce mai aproape datinile stravechi.

O astfel de curte poate fi amenajata cu gama de pavaj clasic Mirage. Varietatea de culori si moduri de imbinare fac din Mirage unul dintre cele mai versatile produse din oferta Symmetrica.

Potrivit pentru zonele cu trafic pietonal, Mirage poate aduce o tenta de seriozitate si rigoare, cat si o tenta creativa si jucausa. Formele aproape tridimensionale pe care le genereaza in urma montajului dau un aspect dinamic si plin de viata ambientului la constructia caruia este folosit, asemenea motivelor traditionale. Un astfel de ambient trebuie insa intregit cu un foisor de lemn unde sa fie spuse povesti in serile de vara, precum si de un balasoar.

Cu un pas in viitor

Pentru iubitorii unui stil modern, ce iese din tipare, Symmetrica propune o amenajare cu adevarat deosebita. Potrivita pentru curtile unor case moderne, unde predomina un stil arhitectonic futurist, aceasta imbina doua colectii deseobite de dale – Immagia si Zen.

Cu un design unic in Romania, Immagia este un produs pentru cei care vor cu adevarat sa impresioneze. Un ansamblu de doua dale de mari dimensiuni, care pot fi combinate in forme variate, Immagia poate genera un design modernist, plin de originalitate si personalitate. Immagia este un produs potrivit spatiilor contemporane, chiar si avangardiste, si are o durata de viata indelungata datorita sistemului Aqua Protect. 

Pe de alta parte, dalele Zen, nu doar ca au un design deosebit, ci beneficiaza si de o bulina reflectorizanta cu diametrul de 12 cm. Datorita acesteia, Zen permite crearea unor trasee de urmat sau indicarea unor zone de interes.

Imagineaza-ti cum ar arata o gradina amenajata cu aceste doua colectii si cat de bine vor pune in valoarea o locuinta avangardista!

Daca ti-am starnit interesul, iti recomandam sa descarci catalogul complet al companiei, disponibil aici, si sa rasfoiesti galeria de proiecte Symmetrica, aici.  

Related posts

Oferta promotionala la usi moderne pentru garaj

Adina Meyers

Transformati subsolul in crama

Adina Meyers

Solutie de criza! Cum arata o casa de 500 de euro, construita intr-o saptamana?

Adina Meyers