LifeStyle

Gustul autentic al espresso-ului italian, cu Philips Saeco

· Design de lux
· Touch screen personalizat
· Curatare usoara
· Memorarea bauturilor preferate

 Philips lanseaza pe piata romaneasca Saeco, espressoare premium care iti ofera, de fiecare data, gustul perfect al cafelei ialiene.

La fel cum un espresso este un amestec intre nenumarate arome ce se completeaza reciproc, espressorul Philips Saeco Xelsis Digital ID este un complex de tehnologii perfect sincronizate.  Puteti regla totul dupa preferintele dumneavoastra: temperatura, cantitatea si concentratia cafelei, intensitatea aromei, proportia spuma/cafea in ceasca, precum si nivelul spumei de lapte. Boabele de cafea intregi sunt macinate proaspat si procesate pe loc la fiecare utilizare, pentru ca aroma completa a fiecarei boabe sa ajunga direct in ceasca. Aveti la dispozitie intregul univers al amestecurilor din cafea, din care sa alegeti iar si iar. Creati cel mai intens aromat espresso si delicii din spuma de lapte – si savurati-le!

Espresso a fost mereu mai mult decat o bautura – a fost o celebrare a vietii in sine. Pornind din Italia, aceasta aroma unica a initiat o cultura a cafelei traita si iubita in toate colturile lumii. Multumita sistemului integral automat, inventat in 1985 de Saeco, aceasta cultura poate fi traita acasa la fel de intens si de usor. Nimic nu se compara cu originalul, iar alaturi de Philips Saeco Xelsis Digital ID puteti savura adevaratele specialitati de espresso italian la fel de delicioase precum la cafeneaua dumneavoastra preferata din oras. De la un espresso pur pana la un latte macchiato delicios, preparate mereu din boabe de cafea proaspat macinate: prin simpla apasare a unui buton, intr-o clipa, oricand doriti – si intotdeauna extrem de usor.

Pot fi personalizate pana la 9 specialitati de cafea de catre 6 utilizatori diferiti – fiecare membru al familiei isi prepara specialitatea dorita personalizata, printr-o simpla apasare de buton. Iar cu ajutorul functiei Digital ID (identificare digitala), va puteti selecta imediat si usor propriul dumneavoastra profil, prin intermediul sistemului de identificare a amprentei. Asta face din Xelsis cel mai rafinat aparat automat pentru bauturi si utilizatori multipli. Gratie acestei inovatii, Xelsis devine cel mai avansat expressor automat existent pe piata. 

Cum asigura Philips Saeco Xelsis Digital ID experienta gustului proaspat?

Experienta gustului proaspat al unui espresso este data de trei componente esentiale in prepararea lui: boabe proaspete pentru o aroma desavarsita, apa proaspata pentru un gust pur si lapte proaspat pentru o placere cremoasa.

Boabele intregi sunt proaspat macinate pentru fiecare ceasca gratie rasnitei ceramice, care asigura, in mod constant, rasnirea adecvata pentru orice tip de boabe de cafea. Fata de o rasnita metalica, nu exista riscul de a supraincalzi cafeaua, astfel pastreaza aroma intacta, fara sa transfere gustul metalic boabelor de cafea. In plus, au durata lunga de viata si ofera o experienta a gustului italian desavarsit.

Inainte de preparare, cafeaua rasnita este preumezita, ceea ce ajuta la trecerea apei in mod omogen prin cafeaua macinata, extragand in mod optim aroma. Sistemul de purificare a apei  BRITA® INTENZA actioneaza in functie de calitatea apei din zona dumneavoastra si o filtreaza in mod optim, pentru savoarea completa a cafelei.

Functia integrata, automata de preparare a laptelui pentru cappuccino sau latte macchiato si vaporizatorul permit prepararea diverselor bauturi exact asa cum va doriti. Ciclurile de curatare automata pentru circuitele de cafea si lapte si pentru compartimentele direct accesibile pregatesc espressorul pentru o noua utilizare.

Gratie Sistemului SBS Saeco, printr-un simplu reglaj va puteti prepara orice fel de cafea, alegand consistenta spumei dorite, usoara sau catifelata.

Xelsis inseamna comoditate maxima. Ecranul color multimedia TFT ofera acces direct la bauturile dumneavoastra personalizate – iar gratie marimii sale impresionante, claritatea perfecta e garantata. Unitatea de preparare a cafelei sta la baza fiecarui aparat automat de espresso.  Nu exista curatare mai simpla decat cea oferita de Philips Saeco: scoateti, clatiti cu apa de la robinet si reintroduceti unitatea de preparare in aparat – asta e tot!

Gamele Philips Saeco

Philips introduce pe piata romanesca 3 game Saeco (Xelxis, Syntia, Xsmall), oferindu-va posibilitatea alegerii unui espressor care se potriveste nevoilor dumneavoastra. Cu gama Philips Saeco Xelsis alegeti eleganta materialelor precum otelul inoxidabil si metalul cromat si posibilitatea prepararii unui espresso, latte macchiato, cappuccino  sau orice doriti, exact pe gustul dumneavoastra. Cu gama Philips Saeco Syntia beneficiati de un design elegant si de aroma bogata a unui espresso italian cremos si a specialitatilor cu spuma de lapte oricand doriti. Aparatele din gama Philips Saeco Xsmall sunt mici si usor de folosit. Le doriti, pentru ca va place espresso si vreti sa va bucurati de libertatea de a alege amestecurile de cafea preferate.

Preturi varfuri de gama:

Saeco Xelsis: Philips HD8946/09: 7.999 lei cu TVA
Saeco Syntia: Philips HD8838: 3.999 lei cu TVA
Saeco Xsmall: Philips HD8747/09: 1.899 lei cu TVA

Related posts

Motive esentiale pentru care trebuie sa cumperi camere de supraveghere pentru business

Adina Meyers

Care este cel mai bun salon pentru vopsit si decolorat din Bucuresti

Adina Meyers

Noua serie de detectori AVENAR 4000 de la Bosch

Adina Meyers