Mai nou semineele nu isi gasesc loc doar in casele traditionale mobilate in stil clasic ci si in locuintele moderne si minimaliste.

Aceste surse de incalzire au suferit transformari substantiale in ultimii ani, capatand forme dintre cele mai futuriste care se adapteaza perfect interiorului unui apartament.

In acest caz, imaginatia designerilor nu are limite asa ca de la inlocuirea clasicei caramide si a fierului forjat cu componete Hi-Tech nu a mai fost decat un pas. Ultimul racnet in domeniu sunt semineele din sticla securizata in combinatie cu marmura si componente metalice.

Vestea buna este ca aceste seminee pot fi amplasate oriunde in casa, ocupa foarte putin spatiu si, o spun cei care le-au creat, sunt mult mai eficiente din punct de vedere termic decat cele clasice. In aceste conditii nu veti mai avea nevoie de alta sursa de caldura in camera in care a-ti instalat.

Semineele viitorului au forme piramidale sau rectangulare si pereti tranparenti sau executati din sticla mata colorata. Ideea aceasta a fost deja preluata de mai multe firme care au lansat pe piata o gama extrem de variata de modele pentru toate gusturile si pentru toate buzunarele.  

Related posts

Casa e4 din caramida de la Wienerberger, aproape de finalizare

Adina Meyers

Alegerea invelitorii potrivite pentru acoperis

Adina Meyers

Casele care cresc intr-o saptamana cat altele intr-un an

Adina Meyers