LifeStyle

Green Future te astepta cu drag la BIFE-SIM 2015

Daca doresti ca tu si cei dragi tie sa dormiti corespunzator, fa un drum pana la pavilionul Romexpo din Bucuresti in perioada 19 – 23 septembrie si viziteaza targul BIFE-SIM. Daca somnul este un capitol important, ai parte de cateva zile umplute cu experiente legate de somn la standul Green Future. Vei gasi acolo o paleta larga de produse destinate somnului tau si al familiei tale.

Nu rata salteaua Silver Active, perfecta pentru oamenii activi care nu isi permit sa doarma prost si sa isi inceapa ziua lipsiti de vlaga. Conceputa pentru cei care se bazeaza pe un somn sanatos, salteaua SILVER ACTIVE are husa din tricot cu fir de argintat, cu tratament antimicrobian si antiacarieni si este matlasata cu vata.

Nu lasa sa treaca pe langa tine oportunitatea de a proba salteaua Aloe Vera 360, creata dupa forma si asemanarea conceptului de somn natural si sanatos, proiectata cu un strat generos de vata cu Aloe Vera pe toate fetele. În plus, tesatura 3D pe laterale ii ajuta pe cei care transpira excesiv, imbunatatind ventilatia saltelei.

La standul Green Future vizitatorii gasesc produse diverse si oameni dedicati, implicati din pasiune in tot ceea ce inseamna productia articolelor de bedding. De la saltele, perne, pilote, protectii saltea si lenjerii de pat, la produse de dormit gandite special pentu cei mici, toate iti vor face cu ochiul prin raportul calitate-pret atractiv.

Green Future, producator de top din Romania, realizeaza din 2004 articole premium destinate somnului. Birourile sunt situate in Bucuresti, iar facilitatile de productie in Timisoara si Urziceni. Producatorul roman este prezent atat pe piata interna, cat si pe pietele din Anglia, Bulgaria, Germania, Italia, Moldova si Suedia.

Ne gasiti la Romexpo in pavilionul C, standul 29 pe 19 – 20 septembrie (sambata – duminica) intre orele 10:00 – 18:00 si pe 21 – 23 septembrie (luni – miercuri) intre orele 10:00 – 19.30.

Pentru mai multe detalii despre produsele Green Future acceseaza: www.green-future.ro

 

 

 

Related posts

Oferă-ți momente de răsfăț!

Adina Meyers

“Aranjam casa” cu parchet prelucrat cu vopsele pe baza de apa ale grupului ICA

Adina Meyers

Bilete suplimentate pentru spectacolul dansatorilor irlandezi LORD OF THE DANCE – ”DANGEROUS GAMES”

Adina Meyers