LifeStyle Retete

Chiftele cu nuci

Chiftele cu nuci

Ingrediente:

1 cana de nuci macinate

1 si ½ cani piure de cartofi

½ cana pesmet

1 cana ceapa taiata marunt

½ cana apa

4 linguri pasta de rosii

½ cana faina de ovaz (fulgi de ovaz rasnitati)

2 linguri fulgi de drojdie (optional)

2 linguri Vegenatura

sare dupa gust

Citeste si: Chiftelute de peste

Mod de preparare:

Se pune ceapa la calit in putina apa. Se lasa la racit si apoi se adauga restul apei si celelalte ingrediente. Se amesteca bine si se formeaza chiftele, care se coc in tava la cuptor, la foc mediu, pentru aproximativ 30 de minute.

Material preluat de pe andreeastanciu.wordpress.com

Related posts

Show-room exclusivist, unic in Europa de Sud-Est, deschis in Bucuresti

Adina Meyers

Regele Lear, într-o nouă versiune scenică

Adina Meyers

Noaptea Europeana a Muzeelor – un succes!

Adina Meyers